Το brandsGalaxy είχε τους δικούς του fans στα Mad Video Music Awards 2012

02:52 27/6/2012 - Πηγή: PC Nea
Το πρώτο ελληνικό Private Shopping Club στην Ελλάδα, το brandsGalaxy έδωσε το παρών στο μεγαλύτερο μουσικό event και ξεσήκωσε το κοινό με τον πιο cool διαγωνισμό.
Το stand του brandsGalaxy έξω από τον χώρο διοργάνωσης των Mad Video
Music Awards 2012 by Vodafone συγκέντρωσε μεγάλο πλήθος κόσμου, καθώς όλοι ήθελαν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό και να κερδίσουν υπέροχα δώρα.

Ακόμα, πολλοί ήταν και οι δημοφιλείς celebrities, όπως: ο Σπύρος Σούλης, η Δούκισσα Νομικού, η Νάντια Μπουλέ, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, η Βίκυ Κάβουρα, η Πηνελόπη Πλάκα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Αλέξανδρος Αμερικάνος, που πέρασαν από τον χώρο του περιπτέρου και χάρισαν στον φωτογραφικό φακό το πιο λαμπερό τους χαμόγελο!

Το brandsGalaxy, αποτελεί μια πρωτοποριακή επιχειρηματική κίνηση του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στον χώρο του e-commerce και έχει εξελιχθεί ως το το μεγαλύτερο Private Shopping Club στο ελληνικό Internet. Είναι ένα Shopping Club που δίνει τη δυνατότητα στα μέλη του να αποκτήσουν επώνυμα ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ και είδη για το σπίτι σε τιμές έως και 80% χαμηλότερες από τις προτεινόμενες τιμές λιανικής πώλησης.

Περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για το πώς μπορείτε να εγγραφείτε, θα βρείτε στην ιστοσελίδα brandsGalaxy: www.brandsGalaxy.gr

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου© pcnea.blogspot.grdon't copy articles from pcnea.blogspot.gr without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα