Η νεα Lara Croft

Όχι, δεν θα είναι πια η Angelina Jolie.

Διέρρευσαν οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με την πρωταγωνίστρια του παιχνιδιού Tomb Raider.

Ο λόγος για την 24χρονη βρετανίδα ηθοποιό Camilla Luddington, η οποία θα υποδυθεί την νεαρή Lara Croft. Η ταλαντούχα ηθοποιός έχει ενσαρκώσει στο παρελθόν τον ρόλο της Kate Middleton

στο "William and Kate". Λέγεται ότι αυτό ήταν το διαβατήριό της προς την δημοσιότητα, όμως θυμίζουμε ότι είχε ρόλο και στο Californication, ενώ ενδέχεται να συμμετάσχει και στην πέμπτη σεζόν της σειράς True blood.

Η πανέμορφη Camilla θα είναι η πρώτη ηθοποιός που θα κάνει ολοκληρωμένη motion-capture δουλειά για την Lara Croft για λογαριασμό της Crystal Dynamics. Όσο για το voice acting, την φωνή τους θα δανείσουν οι Keeley Hawes και Minnie Driver.

{youtube}NFhLS7DmLlc|400|300{/youtube}

Ενα αμφιλεγόμενο θέμα πάντως που εχει συγκεντρώσει πολλές και διαφορετικές απόψεις είναι ο βιασμός της Lara Croft, ο οποιός είτε θα κάνει τους παίκτες πιο προστατευτικούς προς την πρωταγωνίστρια, είτε θα τους απωθήσει. Όποια κι αν είναι η προτίμησή σας πάντως, το βέβαιο είναι ότι δύσκολα θα μπορέσετε να αρνηθείτε την ομορφία της Camilla Luddington.

Το Tomb Raider θα μας παρουσιάσει την Lara Croft στα πρώτα της βήματα και θα κυκλοφορήσει στις 5 Μαρτίου 2013 για PC, PS3 και Xbox 360. Δείτε την παρουσίαση στην press conference της Microsoft στην E3.

Keywords
Τυχαία Θέματα