Ζήσε το Πάθος σου με δώρα

22:25 12/10/2011 - Πηγή: PC Nea
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο διαγωνισμός της Nova στα Καταστήματα Forthnet σε όλη την Ελλάδα, που δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές Nova να… Ζήσουν το Πάθος τους με δώρα.

Οι οπαδοί των ομάδων της Superleague μπορούν να αποκτήσουν την ειδική συλλεκτική συσκευασία
Nova in a Box με τα «διακριτικά» της ομάδας τους και να διεκδικήσουν 500 μεγάλα δώρα από τη Nova και τις ομάδες της Superleague.

Ειδικότερα, όσοι επισκέπτονται τα Καταστήματα Forthnet έχουν, αφενός, τη δυνατότητα να αγοράσουν το συλλεκτικό Nova in a Box μόνο με 99€, «ντυμένο» με τα διακριτικά της αγαπημένης ομάδας τους και αφετέρου να διεκδικήσουν, μέσω διαγωνισμού, 500 δώρα από τις ομάδες της Superleague. Τα δώρα περιλαμβάνουν: 170 εισιτήρια διαρκείας, 210 επίσημες φανέλες ομάδων, καθώς και 120 συνδρομές Nova Sports + Value για όλη την αγωνιστική περίοδο.

Δυνατότητα συμμετοχής στην κλήρωση θα έχουν όλοι όσοι αγοράσουν Nova in a Box σε οποιοδήποτε Κατάστημα Forthnet, όπου θα δηλώνουν και την ομάδα για την οποία θα διεκδικήσουν δώρο (εισιτήριο διαρκείας, επίσημη φανέλα, συνδρομή Nova Sports + Value).

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 29/10/2011. H κλήρωση θα γίνει ηλεκτρονικά την Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2011 στα γραφεία της εταιρείας και οι νικητές θα ανακοινωθούν μέσα από τα sites του Ομίλου Forthnet, www.forthnet.gr/omades-NIAB και www.nova.gr/gr/omades-NIAB.

Η απονομή των δώρων θα πραγματοποιηθεί σε επιμέρους εκδηλώσεις με τη συμμετοχή παικτών της Superleague.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα