15 ακραίες θεωρίες συνωμοσίας για την βασιλική οικογένεια

Η εμμονή με τη βρετανική βασιλική οικογένεια είναι μεθυστική και πάντα παρούσα. Ιδιαίτερα μετά τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ Β επανήλθαν και κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διάφορες αχαλίνωτες θεωρίες συνωμοσίας που αφορούν μέλη της βασιλικής οικογένειας . Μερικές από αυτές θέλουν την Μέγκαν Μάρκλε να είναι ρομπότ και τη βασίλισσα Ελισάβετ II να είναι… εξωγίηνο ερπετό. Το Μarie Claire δημοσίευσε πριν από μερικά χρόνια 15 ανόητες έως εντελώς παράξενες θεωρίες συνομωσίας που αφορούν την βασιλική οικογένεια του Ηνωμένου Βασιλείου. 


Διαβάστε επίσης: LIVE

επόμενη μέρα στη Βρετανία-Το σχέδιο της κηδείας και η ενθρόνιση Καρόλου

Η βασίλισσα Ελισάβετ II είναι ένα εξωγήινο ερπετό.

Ο συνωμοσιολόγος και πρώην αθλητικός ρεπόρτερ του BBC,  David Icke, ισχυρίζεται ότι ορισμένα μέλη της ελίτ -όπως η βασίλισσα Ελισάβετ II- είναι οι "Αννουνάκι ", μια ομάδα ερπετών ανθρωποειδώνΤα ερπετοειδή είναι παγκόσμιοι ηγέτες και δημόσια πρόσωπα και είναι υπεύθυνοι, ισχυρίζεται, για την 11η Σεπτεμβρίου και το Ολοκαύτωμα. Σε  συνέντευξη στο BBCμε λεζάντα "Σαύρες στο παλάτι του Μπάκιγχαμ", ο Icke ισχυρίζεται ότι οι θεωρίες του υποστηρίζονται "από σκληρές τεκμηριωμένες πληροφορίες".

Η Μέγκαν Μαρκλ είναι ρομπότ.

Πριν από μερικά χρόνια ένα βίντεο που δείχνει τη Μέγκαν Μαρκλ και τον Πρίγκιπα Χάρι στο κοινό του τελικού του  Britain's Got Talent  , στο οποίο η Δούκισσα του Σάσεξ δεν ανοιγοκλείνει τα μάτια ούτε δείχνει καθόλου εκφράσεις προσώπου.

Το Harper's Bazaar ανέλυσε αυτή τη θεωρία συνωμοσίας - και την καταιγίδα του Twitter που τη συνόδευε. (Ένας χρήστης του Twitter έγραψε: "Η Σοφία το ρομπότ πήρε στον εαυτό της μια περούκα και έχει διεισδύσει στη βασιλική οικογένεια.") Στην πραγματικότητα, η "Μέγκαν και ο Χάρι" στο βίντεο ήταν στην πραγματικότητα δύο μέλη του κοινού που φορούσαν μάσκες του βασιλικού ζεύγους σε μια προσπάθεια προώθηση της νέας έκθεσης Live Figures της Madame Tussads.

Ο πρίγκιπας Χάρι παντρεύτηκε τη Μέγκαν Μαρκλ για να αποκτήσει τον έλεγχο της Αμερικής.

Ο Αμερικανός συγγραφέας και πολιτικός κριτικός Greg Pollowitz  δημοσίευσε μια θεωρία στο Twitter τον Νοέμβριο του 2018 για τον σεβαστό βασιλικό γάμο: «Τα παιδιά του πρίγκιπα Χάρι θα είναι Αμερικανοί», έγραψε. "Τι γίνεται αν κάποιος μεγαλώσει για να γίνει πρόεδρος και είναι στη σειρά για τον θρόνο την ίδια στιγμή; Οι Βρετανοί παίζουν μακρύ παιχνίδι, αλλά είναι μια έξυπνη κίνηση. Θέλουν πίσω την Αμερική και έτσι θα το κάνουν."

Prince Harry's kids will be Americans. What if one grows up to be president and is in line for the throne at the same time? Brits are playing long-ball here, but it's a smart move. They want America back and this is how they'll do it.

— Greg Pollowitz (@GPollowitz) November 27, 2017Ο πρίγκιπας Κάρολος είναι βαμπίρ.

Ορισμένα γενεαλογικά  αρχεία αναφέρουν ότι ο πρίγκιπας Κάρολος είναι απόγονος του Ρουμάνου πρίγκιπα του 15ου αιώνα, του Βλαντ του Χαλκιδωτή—του ανθρώπου που ενέπνευσε το μυθιστόρημα του Μπραμ Στόκερ το 1897, «Δράκουλας».Πήρε το παρατσούκλι του από την αγαπημένη του μέθοδο εκτέλεσης που ήταν το παλούκωμα σε πασάλους. Η φήμη του για τον σαδισμό και τα βασανιστήρια τον έκανε θρύλο στην εποχή του. Τα θύματά του υπολογίζονται σε δεκάδες χιλιάδες.. Ο Τσαρλς καυχήθηκε αστειευόμενος ότι η προφανής σχέση του με τον Βλαντ του δίνει μια αξίωση για την Τρανσυλβανία.

Η βασίλισσα Ελισάβετ Α' ήταν άντρας.

Σύμφωνα με αυτή τη  θεωρία συνωμοσίας, ως παιδί, η νεαρή Λαίδη Ελισάβετ αρρώστησε και πέθανε ενώ έπαιζε στο οίκημα της οικογένειάς της στο Μπίσλεϋ της Αγγλίας, λίγες ώρες πριν ο πατέρας της, ο βασιλιάς Ερρίκος Η΄, προγραμματίζει να την επισκεφθεί...Φοβούμενοι μην τους αποκεφαλίσει ο Βασιλιάς, οι υπηρέτες έντυσαν ένα αγόρι της γειτονιάς ως νεαρή Ελισάβετ την ίδια. Ο κόσμος λέει ότι το αγόρι μεγάλωσε συνεχίζοντας την παρωδία και ότι η γκαρνταρόμπα της βασίλισσας Ελισάβετ και η υπόσχεση για παρθενία κατά τη διάρκεια της βασιλείας της ήταν όλα εργαλεία για να κρύψει την πραγματική της ταυτότητα ως αγρότη.

Ο Κάρολος και η Νταϊάνα έχουν μια μυστική κόρη μέσω της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Μερικοί θεωρητικοί πιστεύουν ότι ο Κάρολος και η Νταϊάνα είχαν μια κόρη πριν από τον Γουίλιαμ - και ότι ονομάζεται Σάρα και ζει ινκόγκνιτο σε μια μικρή πόλη της Νέας Αγγλίας. Η φήμη αναφέρει ότι πριν παντρευτεί η Νταϊάνα τον Κάρολο, η Βασίλισσα την διέταξε να υποβληθεί σε τεστ γονιμότητας για να επαληθεύσει ότι μπορούσε να κάνει παιδιά. Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, τα ωάρια της γονιμοποιήθηκαν και ένας γιατρός έκλεψε κρυφά το έμβρυο και το εμφύτευσε στη γυναίκα του.

Ο πρίγκιπας Χάρι δεν είναι γιος του πρίγκιπα Καρόλου.

Κάποιοι εικάζουν ότι ο πρίγκιπας Χάρι είναι στην πραγματικότητα ο γιος του Τζέιμς Χιούιτ - η Νταϊάνα και ο Τζέιμς παραδέχτηκαν και οι δύο ότι είχαν μια πενταετή σχέση κατά τη διάρκεια του γάμου της Νταϊάνα και του Καρόλου. Ο Τζέιμς είναι κοκκινομάλλης, όπως ο Χάρι. Ο Κάρολος δεν είναι. To Cosmopolitan τοποθέτησε παράλληλες φωτογραφίες του Χάρι και του Τζέιμς ο ένας δίπλα στον άλλον και μοιάζουν πολύ.

Η βασίλισσα Ελισάβετ Α', η «Παρθένα Βασίλισσα», δεν ήταν παρθένα.

Φήμες για σεξουαλική σχέση μεταξύ της βασίλισσας Ελισάβετ και του παιδικού της φίλου, Ντάντλεϊ, κυκλοφορούσαν αχαλίνωτες στην Αγγλία κατά τη διάρκεια της βασιλείας της Ελισάβετ. Η Ελισάβετ προφανώς διόρισε τον Dudley ως «κύριο του αλόγου», πράγμα που σήμαινε ότι θα είχαν προσωπική επαφή καθημερινά.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν έγκυος όταν πέθανε.

Ο Μοχάμεντ αλ Φαγιέντ — πατέρας του  Ντόντι αλ Φαγιέντ ο φίλος της Νταϊάνα τη στιγμή του θανάτου της — ισχυρίζεται ότι η Νταϊάνα ήταν έγκυος στο παιδί του Ντόντι. Ο Μοχάμεντ αλ-Φαγιέντ είναι Αιγύπτιος Μουσουλμάνος και ισχυρίζεται ότι οι Γουίντσορ το βρήκαν αυτό προβληματικό, κανονίζοντας τον θάνατο της Νταϊάνα για να καλύψουν την εγκυμοσύνη. Αυτή είναι μια άλλη αρκετά διαδεδομένη θεωρία συνωμοσίας

Η βασιλική οικογένεια σχεδίαζε το θανατηφόρο τροχαίο της Νταϊάνα.

Ο Μοχάμεντ αλ-Φαγιέντ ισχυριζόταν ότι έκανε έρευνα πολλών εκατομμυρίων λιρών για το αυτοκινητιστικό δυστύχημα που σκότωσε την Νταϊάνα και τον Ντόντι. Ο αλ-Φαγιέντ, εκατομμυριούχος και ιδιοκτήτης επιχείρησης στις τοποθεσίες των Harrods και Ritz Carlton, πίστευε ότι το τροχαίο ήταν το τέχνασμα της βασιλικής οικογένειας για να εμποδίσει την Νταϊάνα να παντρευτεί τον Ντόντι, έναν Αιγύπτιο μουσουλμάνο, και να γεννήσει το παιδί του.

Η βασίλισσα Ελισάβετ II είναι κανίβαλος.

Ένας εξόριστος πολιτιστικός φιλόσοφος ονόματι Hubert Humdinger αποκάλεσε τη βασίλισσα «βίαια ζωντανή» και «γεμάτη με περισσότερη ενέργεια από τον ήλιο». Το είπε σε ένα μικρό δείπνο και κανείς από τους παρευρισκόμενους δεν θυμάται ότι το έκανε, εκτός από αυτόν. Ο Χάμντινγκερ πρόσφερε επίσης την ανάλυσή του το 1973 για το πώς η Βασίλισσα μπορούσε να είναι τόσο ενεργητική. «Πρέπει να τρώει ανθρώπινη σάρκα», έγραψε ωμά σε ένα άρθρο για το περιοδικό We Royalty, «για να είναι τόσο ζωηρή. Υπάρχει μια τεράστια ποσότητα πνευματικής ενέργειας στους ανθρώπινους μυς». Υπαινίχθηκε επίσης ότι η βασιλική οικογένεια εμπλέκεται σε σατανικές τελετουργίες και αιμοληψία.

Μια παρένθετη μητέρα γέννησε την πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Κάποιοι θεωρητικοί και  κουτσομπολίστικα περιοδικά ισχυρίζονταιότι η Κέιτ πρέπει να είχε χρησιμοποιήσει παρένθετη μητέρα, επειδή φαινόταν πολύ καλή φεύγοντας από το νοσοκομείο για να είχε μόλις γεννήσει η ίδια ένα μωρό.

Ο γιος του βασιλιά Εδουάρδου Ζ' ήταν ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης.

Ορισμένοι μελετητές ισχυρίζονται ότι ο πρίγκιπας Άλμπερτ Βίκτορ, εγγονός της βασίλισσας Βικτώριας και γιος του βασιλιά Εδουάρδου Ζ', ήταν ο «Τζακ ο Αντεροβγάλτης»—ο ανώνυμος και διαβόητος κατά συρροή δολοφόνος που διέπραξε πέντε φόνους στο Λονδίνο το 1888. Τα θύματα του Τζακ του Αντεροβγάλτη ήταν συχνά εξαθλιωμένες ιερόδουλες και συγγραφείς και ερευνητές συνεχίζουν να ερευνούν την ταυτότητά του. Κάποιοι υποπτεύονται ότι ο πρίγκιπας Άλμπερτ Βίκτορ διέπραξε τους δολοφόνους σε σποραδικές κρίσεις βίας που προκαλούνται από ασθένειες.

Η Νταϊάνα φοβόταν ότι ο Πρίγκιπας Κάρολος κανόνιζε ένα θανατηφόρο τροχαίο για να τη σκοτώσει.

Ένα γράμμα από την Νταϊάνα στον πρώην μπάτλερ Πολ Μπάρελ προφανώς υπονοεί ότι η Νταϊάνα υποπτευόταν ότι ο σύζυγός της σχεδίαζε να τη σκοτώσει —με ένα «ατύχημα στο αυτοκίνητό μου», με «αστοχία φρένων» και «σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι»— ώστε να μπορέσει να παντρευτεί κάποια άλλη. Έγραψε το γράμμα δέκα μήνες πριν πεθάνει στο τροχαίο στο Παρίσι. Αρκετές  πηγές ειδήσεωνδημοσίευσαν φωτογραφίες της χειρόγραφης επιστολής. Ναι, λέει "ο σύζυγός μου σχεδιάζει ένα "ατύχημα" στο αυτοκίνητό μου." Ο κόσμος ισχυρίζεται ωστόσο, ότι ο Μπάρελ πιθανότατα πλαστογράφησε την επιστολή ο ίδιος.

Η βασίλισσα Ελισάβετ Α' έγραψε όλα τα έργα του Σαίξπηρ.

Σε αντίθεση με τις περισσότερες γυναίκες εκείνη την εποχή, η βασίλισσα Ελισάβετ έλαβε επίσημη, εκτεταμένη εκπαίδευση και  κάποιοι ισχυρίζονται ότι με την κατανόησή της για τη βασιλική ζωή σήμαινε ότι θα μπορούσε να είχε γράψει τα έργα που πιστώθηκαν στον Σαίξπηρ. Υπάρχουν λίγα στοιχεία για αυτό, αλλά φαίνεται εντελώς φανταστικό.

Keywords
θεωριες, οικογενεια, live, icke, δουκισσα, bazaar, twitter, kids, president, time, smart, ινκόγκνιτο, τεστ, cosmopolitan, harrods, μυς, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, Καλή Χρονιά, Ημέρα της μητέρας, Μπράμ Στόκερ, βασιλισσα ελισαβετ, βιντεο, αυτοκινητο, γυναικα, εγκυμοσυνη, εργαλεια, λονδινο, μητερα, μωρο, περιοδικα, τεστ, φωτογραφιες, ωαρια, bbc, cosmopolitan, smart, αρθρο, αμερικη, ασθενειες, βαμπιρ, γινει, γινεται, γουιλιαμ, γραμμα, δειχνει, εγκυος, ειπε, υπαρχει, εκατομμυριουχος, εκπαιδευση, εκφρασεις, ελισαβετ, εμβρυο, εμμονη, ενεργεια, εργα, εποχη, ερευνα, ζωη, ιδια, θεωριες συνομωσιας, θεωρια, ινκόγκνιτο, κειτ, κινηση, λεζαντα, ματια, μηνες, μικρο, ρεπορτερ, μυθιστορημα, μοχαμεντ, ομαδα, παντα, παιδι, παιδια, παρισι, πεθανε, πριγκιπας, ρομποτ, σαιξπηρ, σειρα, σοφια, σχεδιο, ταυτοτητα, το αγορι, φευγοντας, φημη, ωμα, ωρες, αγορι, bazaar, ερρικος, harrods, ηγετες, icke, ιδιαιτερα, kids, κρυφα, long, νοσοκομειο, παιχνιδι, president, τρωει
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα
15 ακραίες θεωρίες συνωμοσίας για την βασιλική οικογένεια,