50 shades of grey

Από τις 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ στους κινηματογράφους:

Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ &THE MALL OF CYPRUS Λευκωσία,

Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ &ΡΙΟ Λεμεσός,

Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ Λάρνακα,

ΤΗΕ ΜΑLL OF PAPHOS Πάφος.

Πρωταγωνιστούν: Τζέιμι Ντόρναν

Ντακότα Τζόνσον

Σκηνοθέτης: Σαμ Τέιλορ-Τζόνσον

Πρόκειται για μια από τις πιο

πολυαναμενόμενες ταινίες του 2015

Το παγκόσμιο best seller «50 αποχρώσεις του γκρι»

(που μέχρι τώρα έχει μεταφραστεί σε 51 γλώσσες),

μεταφέρετε επιτέλους στη μεγάλη οθόνη.

Τους ρόλους του γοητευτικού σαδιστή Christian Grey ερμηνεύει ο Jamie Dornan και της αθώας και δέσμιας του έρωτα Anastasia Steele η Dakota Johnson.

ΥΠΟΘΕΣΗ

Η φοιτήτρια λογοτεχνίας Αναστάζια Στιλ παίρνει συνέντευξη, για το περιοδικό του Πανεπιστημίου, από τον επιτυχημένο επιχειρηματία Κρίστιαν Γκρέι. Νιώθει αμέσως τη δύναμη της γοητείας του, αλλά ταυτόχρονα η σκέψη του της προκαλεί βαθιά ανασφάλεια. Πεπεισμένη ότι η συνάντησή τους δεν πήγε καλά, προσπαθεί να τον βγάλει από το μυαλό της - ώσπου εκείνος εμφανίζεται αναπάντεχα στο μαγαζί όπου δουλεύει και της προτείνει να βγουν.

H Αναστάζια σοκάρεται μόλις συνειδητοποιεί πόσο πολύ επιθυμεί αυτόν τον άνδρα. Και, όταν εκείνος την προειδοποιεί να μείνει σε απόσταση, αυτό την κάνει να τον θέλει ακόμα περισσότερο.

Όμως ο Γκρέι βασανίζεται από τους δικούς του δαίμονες και η ανάγκη να εξουσιάζει τον κυριεύει. Καθώς ξεκινούν μια παθιασμένη ερωτική σχέση, η Αναστάζια ανακαλύπτει περισσότερα για τις δικές της επιθυμίες καθώς και για τα σκοτεινά μυστικά που ο Γκρέι κρατά κρυμμένα.

Το βιβλίο «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι», όπως και το δεύτερο μέρος της τριλογίας της Ε. Λ. Τζέιμς «Πενήντα πιο σκοτεινές αποχρώσεις του γκρι», κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

Ο βορειο - ιρλανδός ηθοποιός Τζέιμι Ντόρναν αντικατέστησε τον τον αρχικό πρωταγωνιστή, Τσάρλι Χάναμ, στο ρόλο του δισεκατομμυριούχου Κρίστιαν Γκρέι, στην κινηματογραφική μεταφορά του μπεστ - σέλερ μυθιστορήματος «Οι Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι». Ο Ντόρναν, 31 ετών και πρώην μοντέλο του οίκου Κάλβιν Κλάιν, θα πρωταγωνιστήσει στο πλευρό της ηθοποιού Ντακότα Τζόνσον (κόρη του Ντον Τζόνσον και της Μέλανι Γκρίφιθ).

«Έδενα γυναίκες για εφτά μήνες» εξομολογείται ο πρωταγωνιστής από τις «50 αποχρώσεις του γκρι»

Μπορεί ο ρόλος του στην πολυαναμενόμενη ταινία «50 αποχρώσεις του Γκρι» να μην έχει καμία σχέση με εκείνον στο «The Fall», όπου υποδυόταν έναν serial killer, ωστόσο ο Τζέιμι Ντόρναν υποστηρίζει ότι και οι δύο ταινίες απαιτούσαν το… δέσιμο των γυναικών!

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο γοητευτικός «Μίστερ Γκρέι» σε συνέντευξή του στο περιοδικό Elle, ένα πράγμα που έμαθε να κάνει καλά το 2014 είναι οι κόμποι, αφού έκανε εξάσκηση με αυτούς για αρκετό καιρό!

«Μπορώ να κάνω αρκετούς. Δεν ξέρω αν έχετε δει το «The Fall» αλλά και εκεί δένω τις γυναίκες» είπε ο Ιρλανδός ηθοποιός και πρόσθεσε: «Είχα μόνο μία εβδομάδα off από τις «50 αποχρώσεις του Γκρι» για να γυρίσω το δεύτερο κύκλο του “The fall». Έτσι, για εφτά μήνες περίπου έδενα συνεχώς γυναίκες!».

Μάλιστα, σημείωσε χαριτολογώντας: «Η επόμενη ταινία μου θέλω να είναι κωμωδία».

«Φοβάμαι ότι θα με δολοφονήσουν» εξομολογείται ο πρωταγωνιστής από τις «50 αποχρώσεις του γκρι»

«Δεν θέλω να πεθάνω ακόμα» τόνισε ο "Μίστερ Γκρέι".

Λίγο πριν κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους (13 Φεβρουαρίου) η πολυαναμενόμενη ταινία «Oι 50 αποχρώσεις του γκρι», o «Mίστερ Γκρέι» εκμυστηρεύτηκε το μεγαλύτερό φόβο του στο περιοδικό «Details» όπου έδωσε συνέντευξη.

Ο Ιρλανδός Τζέιμι Ντόρμαν αποκάλυψε πως φοβάται ότι θα… δολοφονηθεί από θαυμαστή του, όπως και ο θρύλος των Beatles, Τζον Λένον.

«Φοβάμαι πως θα με δολοφονήσει κάποιος τρελός θαυμαστής την ημέρα της πρεμιέρας. Πολλοί είναι θυμωμένοι μαζί μου που ενσαρκώνω αυτόν τον ρόλο», είπε μεταξύ άλλων o ηθοποιός, κάνοντας φυσικά χιούμορ, ενώ πρόσθεσε: «Είμαι πατέρας τώρα και σύζυγος. Και δεν θέλω να πεθάνω ακόμα».

«Και όταν θα έχω δολοφονηθεί» συνέχισε, γελώντας «όλοι θα λένε: “προέβλεψε το θάνατό του στο κόκκινο χαλί».

Όσο για την ταινία; Ο 32χρονος γοητευτικός ηθοποιός, που έχει αποκτήσει μία κόρη με την σύζυγό του Aμέλια Γουάρνερ εξομολογήθηκε ότι δέχθηκε αυτόν το ρόλο γιατί είδε ότι ο «Μίστερ Γκρέι» έχει πολλές ομοιότητες με εκείνον.

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας «50 αποχρώσεις του γκρι» πήγε σε...sex club για να πάρει ιδέες!

Και ενώ οι περισσότεροι περιμένουν με ανυπομονησία την ταινία «50 αποχρώσεις του γκρι» η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Φεβρουαρίου του 2015, ο πρωταγωνιστής της, Tζέιμι Ντόρναν, αποκαλύπτει «πιπεράτες» λεπτομέρειες για τις ερωτικές σκηνές.

Ο ιρλανδός ηθοποιός ο οποίος επιλέχθηκε για τον ρόλο του διαστροφικού «Κρίστιαν Γκρέϊ» προκειμένου να γυρίσει τις καυτές σκηνές με την Ντακότα Τζόνσον η οποία υποδύεται την «Αναστέζια Στιλ», επισκέφθηκε πρώτα ένα sex club, όπως είπε ο ίδιος στο βρετανικό Elle, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το ερωτικό show που πραγματοποίησαν τρία άτομα.

«Πήγα εκεί, με κέρασαν μία μπύρα και… έκαναν ό,τι έκαναν… Ήταν ένα ενδιαφέρον βράδυ», δήλωσε.

Kαι όλα αυτά για να πάρει... ιδέες για την ταινία! Ωστόσο, όπως δήλωσε, «μόλις γύρισα σπίτι μου, έκανα μπάνιο για αρκετή ώρα πριν αγγίξω τη νεογέννητη κόρη μου και τη γυναίκα μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα