7λεπτη ανατροπή και προβάδισμα πρόκρισης

Η Ανόρθωση κέρδισε με 2-1 τη Λάτσι και πήρε προβάδισμα πρόκρισης εν όψει του επαναληπτικού σε μια βδομάδα στην Αλβανία.

Δείτε το LIVΕ του αγώνα ΕΔΩ

Η ομάδα του Λέβι ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο οι Αλβανοί κατάφεραν προηγηθούν στο 21’ και να βάλουν δύσκολα στην Ανόρθωση. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι κυανόλευκοι ανέβασαν ρυθμό και μέσα σε 7 λεπτά ανέτρεψαν το σκορ και πήραν προβάδισμα πρόκρισης. Στο 52’ ο Πράνιτς και στο 59’ ο Σισέ χάρισαν τη νίκη στην Ανόρθωση που της δίνει προβάδισμα πρόκρισης.

Το σκορ είναι κολακευτικό για την Λάτσι, καθώς δεν έδειξε

κάτι το ιδιαίτερο και η Ανόρθωση μπορούσε να κερδίσει με μεγαλύτερο σκορ.

Χαμηλός ρυθμός και 0-1 στο 21’
Η Ανόρθωση προσπάθησε να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα από την αρχή και τα κατάφερε, χωρίς όμως να απειλήσει την Λάτσι. Στο πρώτο 20λεπτο η ομάδα του Λέβι είχε την κατοχή, με την Λάτσι να στέκεται καλά αμυντικά. Στην πρώτη της φάση προς την εστία του Φιλγκέιρας, η Αλβανική ομάδα άνοιξε το σκορ με τον Χοξαλάρι να σκοράρει από πολύ κοντά μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Προσπάθησε, αλλά…
Η Ανόρθωση μετά την ψυχρολουσία προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά δεν μπόρεσε. Η ομάδα του Λέβι είχε την κατοχή, ωστόσο δεν μπόρεσε να φτιάξει κάτι καλό και να απειλήσει την εστία της Λάτσι. Στο 41’ η Ανόρθωση είχε πέναλτι σε πτώση του Μπέκα, αλλά ο διαιτητής λανθασμένα δεν το υπέδειξε.

Εφτάλεπτη ανατροπή με Πράνιτς και Σισέ
Η Ανόρθωση μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε μέσα σε 7 λεπτά να ανατρέψει το σκορ. Στο 52’ ο Πράνιτς ισοφάρισε από το σημείο του πέναλτι και στο 59’ ο Σισέ με κοντινό πλασέ ολοκλήρωσε την ανατροπή για την Κυρία.

Keywords
Τυχαία Θέματα