Altamira: Προς πώληση κτηριακό συγκρότημα με καταστήματα και διαμερίσματα

Μοναδική επενδυτική ευκαιρία, με εξασφαλισμένα εισοδήματα και υψηλές αποδόσεις

 

Κτηριακό συγκρότημα με καταστήματα και διαμερίσματα, σε μία από τις πιο δημοφιλείς περιοχές της Λεμεσού, παρουσιάζει η Altamira Real Estate. Σε μία περίοδο που η πόλη καταγράφει ραγδαία ανάπτυξη και η ζήτηση ακινήτων στην περιοχή κινείται με ιδιαίτερα αυξητική τάση, το ακίνητο που παρουσιάζει η εταιρεία

στους ενδιαφερόμενους αγοραστές, αποτελεί μία επενδυτική ευκαιρία που είναι μοναδική στο είδος της.

Το κτηριακό συγκρότημα βρίσκεται στην ενορία Αποστόλων Πέτρου και Παύλου του Δήμου Λεμεσού και είναι τοποθετημένο 400 μέτρα βορειοδυτικά από τη διασταύρωση των λεωφόρων Αρχιεπίσκοπου Μακαρίου ΙΙΙ και Πέτρου Τσίρου. Απολαμβάνει μάλιστα, όλα τα πλεονεκτήματα μιας εξαιρετικής θέσης, ενώ προσφέρει εξαιρετικές προσβάσεις σε όλες τις αναγκαίες υπηρεσίες και ανέσεις, τις κύριες οδικές αρτηρίες της πόλης, τον αυτοκινητόδρομο αλλά και τις όμορφες παραλίες της επαρχίας.

Το ακίνητο έχει συνολικό εμβαδόν 1.105 τ.μ. και αποτελείται από επτά καταστήματα και επτά διαμερίσματα. Συγκεκριμένα, διαθέτει ένα τετραώροφο κτήριο στο ανατολικό τμήμα, το οποίο εφάπτεται της λεωφόρου Πέτρου Τσίρου και ένα τριώροφο κτήριο στο δυτικό τμήμα, επί της οδού Καλλικράτους.

Το τετραώροφο κτήριο αποτελείται από τρία καταστήματα στο ισόγειο και τρία οροφοδιαμερίσματα στους ορόφους. Τα καταστήματα έχουν συνολικό εμβαδό 126 τ.μ. και επιπλέον 96 τ.μ. μεσοπάτωμα, ενώ τα διαμερίσματα είναι πανομοιότυπα και έχουν συνολικό εμβαδό 429 τ.μ. και επιπλέον 69 τ.μ. καλυμμένες βεράντες. Όσον αφορά το τριώροφο κτήριο, αυτό αποτελείται από τέσσερα καταστήματα στο ισόγειο και τέσσερα διαμερίσματα στους δύο ορόφους. Τα καταστήματα έχουν συνολικό εμβαδό 174 τ.μ. και επιπλέον 147 τ.μ. μεσοπάτωμα. Τα τέσσερα διαμερίσματά, τα οποία είναι δυναμικότητας δύο και τριών υπνοδωματίων, έχουν συνολικό εμβαδό 376 τ.μ. και επιπλέον 80 τ.μ. καλυμμένες βεράντες.

Εξασφαλισμένα εισοδήματα, υψηλές αποδόσεις

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω της αυξημένης ζήτησης αλλά και της μειωμένης προσφοράς παρόμοιων ακινήτων στην περιοχή, το κτηριακό συγκρότημα θεωρείται μια προνομιακή επένδυση και είναι ιδανικό τόσο για ιδιώτες όσο και για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης. Το γεγονός, μάλιστα, ότι ολόκληρο το κτηριακό συγκρότημα ενοικιάζεται προς €4.590/μήνα, αυξάνει την επενδυτική του αξία, καθώς αντιπροσωπεύει ένα εισοδηματικό ακίνητο με εξασφαλισμένα εισοδήματα.

Επιπρόσθετα, το οικόπεδο στο οποίο έχουν ανεγερθεί τα κτήρια, εμπίπτει εντός της Οικιστικής Ζώνης Κα4 (50%) και της Εμπορικής Ζώνης Εβ5 (50%), οι οποίες προνοούν ανώτατο συντελεστή δόμησης 120% και ως εκ τούτου υπάρχει δυνατότητα ανέγερσης κτηρίων μικτής χρήσης συνολικού εμβαδού 1.137 τ.μ..

Πρόκειται για μια εξαιρετικά ελκυστική επιλογή, η οποία χάρη στην πολυλειτουργικότητα των διαθέσιμων χώρων αλλά και την απόδοσή της, ικανοποιεί πολλαπλές επενδυτικές ανάγκες.

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ή να επικοινωνήσουν με το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας στο 8000 8200, χωρίς χρέωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα