Eίναι αξιόπλοο το σκάφος σου; Τα οφέλη του σωστού ελλιμενισμού και συντήρησης

Η νέα υπηρεσία Vessel Check της Μαρίνας Αγίας Νάπας ανεβάζει το επίπεδο της συντήρησης και φροντίδας των σκαφών αναψυχής.

Όποιος ασχολείται με το yachting γνωρίζει καλά τη φύση του. Γνωρίζει από πρώτο χέρι πόσο συναρπαστική, περιπετειώδης και αναζωογονητική εμπειρία μπορεί να γίνει. Μια εμπειρία που απαιτεί μεν πολλά (αντοχή, χρόνο, γνώσεις), αλλά ταυτόχρονα προσφέρει πίσω πολλά περισσότερα. Το yachting

δεν είναι μόνο για επαγγελματίες ή το jet set αλλά απευθύνεται στους λάτρεις της θάλασσας, των έντονων συγκινήσεων και συνδέεται με εκείνη την ακαταμάχητη αίσθηση της απόλυτης ελευθερίας. 

Φυσικά για να απολαύσεις τη θάλασσα χωρίς κινδύνους και δυσάρεστες εκπλήξεις πρέπει να διαθέτεις ένα αξιόπλοο σκάφος. Που σημαίνει ότι πρέπει να βρίσκεται διαρκώς στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Ο έγκαιρος εντοπισμός τυχόν προβλημάτων δύναται να αποτρέψει δαπανηρές επισκευές στο μέλλον ενώ ένα σκάφος σε άριστη κατάσταση λειτουργεί ομαλά και αποδοτικά, προσφέροντας μία αξεπέραστη εμπειρία πλεύσης. Η Μαρίνα Αγίας Νάπας, με την αφοσίωσή της στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους ιδιοκτήτες σκαφών, προσφέρει μια σειρά από επιλογές ελλιμενισμού στην ξηρά και τη θάλασσα (dry docking και wet berthing) που ταιριάζουν στις ατομικές τους ανάγκες, που μεγιστοποιούν τον χρόνο στο νερό και ενισχύουν τον ναυτικό τρόπο ζωής.

Η ομάδα της Μαρίνας Αγίας Νάπας αποτελείται από κορυφαίους στον τομέα τους επαγγελματίες που συνδυάζουν τεχνική εμπειρία, βαθιά γνώση του αντικειμένου και ένα γνήσιο πάθος για τα σκάφη αναψυχής και γενικότερα τον ναυτικό τουρισμό. Και σε συνδυασμό με τις τεχνολογίες αιχμής και τις άριστες υποδομές που διαθέτει, η Μαρίνα Αγίας Νάπας προσφέρει ένα πλήρες φάσμα ολοκληρωμένων υπηρεσιών για σκάφη αναψυχής που περιλαμβάνει την  ανέλκυση και καθέλκυση σκαφών με γερανό δυνατότητας έως 150 τόνους ή συνολικού μήκους 36 μ. (LOA) (ο μεγαλύτερος διαθέσιμος όχι μόνο στην Κύπρο αλλά και στην Ανατολική Μεσόγειο) και γενική επιθεώρηση και συντήρηση που περιλαμβάνει επισκευή ή αντικατάσταση φθαρμένων υλικών, υδροβολή υφάλων, βαφή, συντήρηση κινητήρα κλπ.

Τελευταία η Μαρίνα Αγίας Νάπας άρχισε να προσφέρει στους ιδιοκτήτες σκαφών την καινοτόμο υπηρεσία Vessel Check που παρέχει διαρκή παρακολούθηση των ελλιμενισμένων σκαφών εξασφαλίζοντας ότι είναι αξιόπλοα και έτοιμα ανά πάσα στιγμή προς χρήση χωρίς ταλαιπωρία ή απρόοπτα  λίγο πριν τον απόπλου. Μέσω του προγράμματος περιοδικού ελέγχου καθώς και/ή της 24ωρης ηλεκτρονικής παρακολούθησης με αισθητήρες, εξασφαλίζεται η άρτια λειτουργία των ηλεκτρονικών και μηχανικών μερών του σκάφους. Ο έλεγχος εκτείνεται σε όλα τα ζωτικής σημασίας σημεία του σκάφους, από το μηχανοστάσιο μέχρι και τα  ηλεκτρικά/ηλεκτρονικά συστήματα. Η μοναδική αυτή υπηρεσία εκτελείται με δύο τρόπους. Με περιοδικό φυσικό έλεγχο κατάστασης του σκάφους από το προσωπικό της Μαρίνας και με 24ωρη ηλεκτρονική παρακολούθηση με αισθητήρες (sensors) εντός του σκάφους, οι οποίοι διαβιβάζουν πληροφορίες στο κέντρο ελέγχου της Μαρίνας σε περίπτωση οποιασδήποτε δυσλειτουργίας.

Η Μαρίνα Αγίας Νάπας θα παρέχει την υπηρεσία Vessel Check με έκπτωση 40% από την αρχική τιμή μέχρι το τέλος του 2024 για γνωριμία των σημαντικών πλεονεκτημάτων που προσφέρει στους ιδιοκτήτες των ελλιμενισμένων σκαφών στη μαρίνα.

Για περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία “Vessel Check” μπορείτε να επικοινωνήσετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]  ή στο τηλέφωνο +357 23 300 560.

Keywords
Τυχαία Θέματα