H Eurosuccess Consulting στο 2ο Cyprus Job Fair

Ο οργανισμός Eurosuccess Consulting (www.eurosc.eu) συμμετείχε δυναμικά στο 2ο Cyprus Job Fair, το οποίο διοργανώθηκε από την ΙΜΗ, μεταξύ 30 Νοεμβρίου &1 Δεκεμβρίου 2023 στην Κρατική Έκθεση Κύπρου, αποτελώντας πηγή έμπνευσης και ευκαιριών για τους συμμετέχοντες.

Το γεγονός αυτό αναδείχθηκε ως μια εξαιρετική ευκαιρία για τον οργανισμό να προβάλει τα έργα του και την εργασιακή του κουλτούρα, αλλά και να δώσει τη δυνατότητα σε φοιτητές, νέους επαγγελματίες και αναζητούντες

εργασία να εξοικειωθούν με τις διαδικασίες αποτελεσματικής αξιοποίησης πόρων από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Κυπριακή Δημοκρατία.

Με πάνω από 3000 επισκέπτες, η παρουσία του οργανισμού Eurosuccess Consulting στην έκθεση, αποτέλεσε μια ευκαιρία να ενημερώσουν και να επικοινωνήσουν με ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερομένων - φοιτητές, εργαζόμενους, άνεργους και επιχειρήσεις, όσο αφορά τις ευκαιρίες επιχορήγησης σε διάφορα θέματα όπως η πρόσληψη και εκπαίδευση προσωπικού, δημιουργία και ανάπτυξη επιχειρήσεων κ.α.  

Παράλληλα, ως πιστοποιημένοι εκπαιδευτές από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου καθώς και άλλους διαπιστευμένους φορείς από την Ευρώπη, προβάλλουν και υλοποιούν καινοτόμα σεμινάρια, ενώ η συμμετοχή τους σε Ευρωπαϊκά προγράμματα όπως ERASMUS +, COSME, Justice και μέσω του Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας, αποτελεί μέρος της δέσμευσής τους να προωθούν την εκπαίδευση, την ανάπτυξη και την καινοτομία στην Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη.

Η συμμετοχή του οργανισμού στο Cyprus Job Fair αποτελεί ένα ακόμα βήμα προς την κατεύθυνση της ενεργού συμμετοχής σε εκδηλώσεις που προωθούν την ανάπτυξη και την ευκαιρία για όλους όσους αναζητούν τον επαγγελματικό τους προσανατολισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του οργανισμού Eurosuccess Consulting, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.eurosc.eu , τηλεφωνικά στο 22420110 ή μέσω email: [email protected]

 

Keywords
Τυχαία Θέματα