Prime Insurance: Μέγας Χορηγός του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού

Στο πλαίσιο της πάγιας ανθρωπιστικής του αποστολής, με στόχο την πρόληψη και ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου, το Τμήμα Νέων του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, διοργάνωσε για 10η συνεχή χρονιά με μεγάλη επιτυχία, το καθιερωμένο Τσάι &Επίδειξη Μόδας, με μεγάλο χορηγό την Prime Insurance. Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε αφιλοκεδρώς και φέτος στους κήπους της οικίας της κα Μάρως Ευσταθιάδου, στη Λευκωσία, την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016.

Όλα τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για τις

ανάγκες της Παγκύπριας Κατασκήνωσης που θα πραγματοποιηθεί από την 1η μέχρι και τις 11 Ιουλίου 2016, στις Πλάτρες, για μαθητές που χρήζουν οικονομικής βοήθειας.

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα της Προέδρου του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού κας Φωτεινής Παπαδοπούλου. Την παρουσίαση και διοργάνωσή της ανέλαβε για άλλη μια φορά αφιλοκερδώς η κα Γιώτα Κουφαλίδου και το καλλιτεχνικό πρόγραμμα η Σοπράνο Πηνελόπη Καραολιά Προκοπίου, που μάγεψε το κοινό με τις μελωδίες της.

Στη φωτογραφία, η κα Έλενα Μιχαηλίδου, Επικεφαλής της Μονάδας Κανονιστικής Συμμόρφωσης και Ηθικής της Prime Insurance, παραδίδει την σχετική επιταγή στην κα Φωτεινή Παπαδοπούλου, Πρόεδρο του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού.

Keywords
Τυχαία Θέματα