Stephanis Black Friday 2023- Oι προσφορές ξεκίνησαν και έρχονται…περισσότερες!

Το STEPHANIS Black Friday 2023 ξεκίνησε, και κορυφώνεται σύντομα, με την μεγάλη αποκάλυψη προσφορών!

Ο εκπτωτικός θεσμός, που γεννήθηκε στην Αμερική και αγκαλιάστηκε από την
Kυπριακή αγορά επιστρέφει δυναμικά, για έβδομη συνεχόμενη χρονιά στο Δίκτυο Καταστημάτων Stephanis! 

Η εκπτωτική περίοδος «Stephanis Black Friday 2023» ξεκίνησε τη προθέρμανση από την περασμένη εβδομάδα, διαθέτοντας καθημερινά προσφορές

σε επιλεγμένες κατηγορίες προϊόντων τεχνολογίας, όπως τηλεοράσεις, laptops, gaming αξεσουάρ, ήχο και εικόνα.

Οι προσφορές θα συνεχίσουν να αυξάνονται καθημερινά, μέχρι την αποκορύφωση, της μεγάλης αποκάλυψης προσφορών Black Friday, που θα γίνει αυτή την εβδομάδα!

Οι καταναλωτές έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις Black Friday αγορές τους σε οποιοδήποτε από τα 7 φυσικά καταστήματα Stephanis ανά το Παγκύπριο, καθώς και διαδικτυακά, από την άνεση του σπιτιού τους στο www.stephanis.com.cy.

Κατά τη διάρκεια της εκπτωτικής περιόδου «Stephanis Black Friday», έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε εκατοντάδες προϊόντα τεχνολογίας, στις πιο χαμηλές τιμές τις χρονιάς. 

Για αυτό τον λόγο το Black Friday είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ξεκινήσουμε τις χριστουγεννιάτικες μας αγορές για δώρα, αλλά και για να αποκτήσουμε επιτέλους αυτό το προϊόν τεχνολογίας που πάντα θέλαμε και περιμέναμε την κατάλληλη στιγμή!

Ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς κατηγορίες προϊόντων, τη περίοδο του «Black Friday», είναι οι τηλεοράσεις, τα laptops, τα smartphones, ηλεκτρικές σκούπες, καφετιέρες, ο gaming εξοπλισμός, και τα ηλεκτρικά scooter μεταξύ άλλων.

Δείτε όλες τις διαθέσιμες προσφορές που αποκαλύφθηκαν μέχρι τώρα στο www.stephanis.com.cy και κάντε εγγραφή, για να ενημερωθείτε πρώτοι στη μεγάλη αποκάλυψη προσφορών.

Keywords
Τυχαία Θέματα