SupportCY: Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ελλάδα

Φαρμακευτικό εξοπλισμό και είδη πρώτης ανάγκης για τους εκατοντάδες επαγγελματίες και εθελοντές συνανθρώπους μας που επιχειρούν στα πύρινα μέτωπα σε όλη την Ελλάδα, περιλαμβανομένων σταγόνων ματιών, κρεμών για εγκαύματα, καθώς και άλλου φαρμακευτικού υλικού, αποστέλλει το SupportCY της Τράπεζας Κύπρου με τη βοήθεια της Cyprus Airways,

εταιρεία μέλος του δικτύου. Το πρώτο φορτίο ανθρωπιστικής υποστήριξης προς τις πυρόπληκτες περιοχές της Ελλάδας αναχωρεί την προσεχή Παρασκευή, με τη συνεργασία δύο άλλων μελών του SupportCY, την Procopiou Medishop και την DHL Cyprus.

Το SupportCY συνεργάζεται με τον περιβαλλοντικό Μη Κυβερνητικό Οργανισμό We4All στην Ελλάδα, για την καταγραφή των αναγκών επί του πεδίου και τη διανομή της βοήθειας που αποστέλλεται.

Η Έλλη Ιωαννίδου, επικεφαλής του SupportCY και Διευθύντρια Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας της Τράπεζας Κύπρου, επισήμανε ότι το SupportCY από την πρώτη στιγμή βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με συνεργαζόμενους οργανισμούς στην Ελλάδα για την καταγραφή αναγκών, ώστε η βοήθεια να είναι συγκεκριμένη και ουσιαστική. «Για ακόμα μια φορά, ανταποκρινόμαστε άμεσα στο αίτημα συνεργαζόμενων οργανισμών στην Ελλάδα και αποστέλλουμε ανθρωπιστική βοήθεια», σημείωσε. 

Ο Γιάννης Ηλιόπουλος, συνιδρυτής της ΜΚΟ We4All, ευχαρίστησε θερμά το SupportCY της Τράπεζας Κύπρου για την άμεση και ουσιαστική ανταπόκρισή του, με την αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης και ιατροφαρμακευτικού υλικού, για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών στα πεδία των καταστροφικών πυρκαγιών στην Ελλάδα. «Η We4All και το δίκτυο συνεργατών μας θα φροντίσουμε για την άμεση διανομή του υλικού, σύμφωνα με την καταγραφή των αναγκών και όπως αυτή διαμορφώνεται ώρα με την ώρα» διευκρίνισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα