ΑΕΛ: Και στο βάθος… σούπερ καπ!

Μέρος των πλάνων του για τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς θα φανερώσει ο Χριστοφόρου στο σημερινό φιλικό με τη Λοκομοτίβ.

Με την είσοδο στον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού ξεκινά και η αντίστροφη μέτρηση στην ΑΕΛ για την πρώτη επίσημη υποχρέωσή της στη σεζόν, το παιχνίδι του σούπερ καπ με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ.

Ως την αναβίωση του τελικού του κυπέλλου της περασμένης περιόδου απομένουν πλέον 11 μέρες και δύο φιλικά για την ομάδα του Χριστάκη

Χριστοφόρου, ο οποίος έχει αρχίσει να σχηματοποιεί στο μυαλό του το πώς θα εμφανιστεί η ΑΕΛ στην επίσημη πρεμιέρα της στη σεζόν.

Το σημερινό φιλικό με τη Λοκομοτίβ Σόφιας (19:00) και το αντίστοιχο με τη Σλάβια την ερχόμενη Τετάρτη θα αξιοποιηθούν από τον Κύπριο τεχνικό τόσο για δοκιμές σε πρόσωπα και συστήματα όσο και για το μοντάρισμα της ενδεκάδας, αφού οποιαδήποτε προσθήκη γίνει από δω και πέρα πολύ δύσκολα θα προλάβει να θέσει υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα εν όψει ΑΠΟΕΛ.

Κόντρα στη Λοκομοτίβ θα αγωνιστεί πιθανότατα ο υπό δοκιμή στόπερ Ζιούλης, ενώ από τις προπονήσεις αποχώρησε ο αριστερός μπακ Ανδρέας Θεμιστοκλέους που δεν έπεισε τον Χριστοφόρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα