Αυτοί παραλαμβάνουν σκυτάλη από Πρόεδρο και Γραμματέα της ΟΕΛΜΕΚ

Ολοκληρώθηκε η Παγκύπρια Συνδιάσκεψη της ΟΕΛΜΕΚ, λίγο μετά τις 14:00 το απόγευμα, με την ηγεσία να έχει συζητήσει τα σημαντικά ζητήματα που την απασχόλησα κατά τη διάρκεια της χρονιάς, αλλά και αυτά που εκκρεμούν.

Κατά τη σημερινή Συνδιάσκεψη, υπεβλήθη και η επίσημη παραίτηση του Προέδρου και Γενικού Γραμματέα της Οργάνωσης, Γιάννου Σωκράτους και Μάριου Κανικλίδη αντίστοιχα.

Σε μυστική ψηφοφορία,

που πραγματοποιήθηκε μετά το τέλος της Συνδιάσκεψης, τα μέλη της οργάνωσης επέλεξαν για πρόεδρο τον Κώστα Χατζησάββα και για γενικό γραμματέα τον Κώστα Κωνσταντίνου.

Υπενθυμίζεται πως τα πιο πάνω ονόματα είχαν ακουστεί και το προηγούμενο διάστημα, αφού οι αλλαγές στην ηγεσία αποτελούν αναμενόμενο γεγονός, αφού είναι γνωστή η συνεργασία ανάμεσα στις κινήσεις Προοδευτική, ΔΗ.ΚΙ και Νέα Πνοή, οι οποίες συμφώνησαν μεταξύ τους όπως κατά τα δύο πρώτα χρόνια μετά τις επίσημες εκλογές, πρόεδρος της οργάνωσης να είναι μέλος της Προοδευτικής και τα επόμενα δύο χρόνια τη θέση να έχει μέλος της ΔΗ.ΚΙ, όπως και να ισχύσει το αντίθετο για τη θέση του γραμματέα της οργάνωσης.

Όσον αφορά τα ψηφίσματα, αυτά πέρασαν ομόφωνα, με το φλέγον ζήτημα των εξετάσεων ανά τετράμηνα να περνάει από τα μέλη, περιέχοντας, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, πιθανό μέτρο, ωστόσο οποιαδήποτε τέτοια περίπτωση θα ανακοινωθεί.
 

Keywords
Τυχαία Θέματα