Αγανάκτηση κατοίκων για καθυστέρηση δρόμου Πάφου - Πόλης (ΒΙΝΤΕΟ)

Αρκετή καθυστέρηση παρατηρείται στην πρώτη φάση κατασκευής του νέου δρόμου Πάφου - Πόλεως Χρυσοχούς η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η πρώτη φάση η οποία καλύπτει το τμήμα του δρόμου Αγία Μαρινούδα - Στρουμπί θα πρέπει βάσει χρονοδιαγραμμάτων να ολοκληρωθεί μέχρι τέλος του χρόνου κάτι που ωστόσο δεν αναμένεται να συμβεί.

Όπως δήλωσε ο βουλευτής Πάφου, Χρύσανθος Σαββίδης, «γνωρίζουμε ότι υπάρχουν προβλήματα..., γνωρίζουμε ότι υπάρχουν αιτήματα από τον εργολάβο προς το υπουργείο μεταφορών».

«Το Υπουργείο θα τα δει, θα τα συζητήσει και βεβαίως θα κάνει το παν έτσι ώστε το έργο αυτό

να υλοποιηθεί», πρόσθεσε.

Η καθυστέρηση αυτή δημιουργεί δυσφορία στο κοινό της Πάφου και ειδικά όσους χρησιμοποιούν το υφιστάμενο δρόμο Πάφου- Πόλης για να μεταβούν σε νευραλγικές υπηρεσίες.  

Πολίτες μιλώντας στην κάμερα του ΣΙΓΜΑ, αν και δηλώνουν απογοητεύμενοι από την καθυστέρηση αναφέρουν ότι τίποτα δεν τους εκπλήσσει πλέον στην Κύπρο.

Μεταξύ άλλων ανέφεραν ότι, «στο χωριό μου, πόσο καιρό έχει που υποτίθεται θα γίνει ο δρόμος και έχει καθυστερήσει πάρα πολύ, υπερβολικά. Υπάρχει μεγάλη ταλαιπωρία και του κοινού αντιλαμβάνομαι. Δεν μπορείς να πάεις στο χωριό σου νωρίς, δεν μπορείς να πάεις στην Πόλη νωρίς, πολύ άσχημα».

«Είναι απαράδεκτες όλες οι καθυστερήσεις, παντού καθυστερούν για να τρων ριάλια. Πρέπει ο δρόμος να σάζεται πιο γλήορα, όσο πιο γλήορα μπορεί ο δρόμος για να μπορεί ο κόσμος να κάμει τη δουλειά του», δήλωσαν κάτοικοι της περιοχής.

Την προσεχή Παρασκευή, την εξέλιξη της υλοποίησης του έργου αναμένεται να επιθεωρήσει οι Γενικοί Διευθυντές του Υπουργείου Μεταφορών και των Δημοσίων έργων στην παρουσία και των μελών της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Μεταφορών σε μια επί τόπου επιθεώρηση που θα γίνει με την αφορμή την ολοκλήρωση διάνοιξης της σήραγγας του δρόμου.        

Διαβάστε επίσης: Βαφεάδης για δρόμο Πόλης - Πάφου: Τεχνοκρατικό το θέμα, κάναμε συναντήσεις

Δείτε το ρεπορτάζ:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αγανάκτηση, Πάφου #45 Πόλης ΒΙΝΤΕΟ,aganaktisi, pafou #45 polis vinteo