Αγανάκτηση οδηγών ταξί με Τ/κ: «Aθέμιτος ανταγωνισμός, μας κλέβουν πελάτες»

Για αφόρητα προβλήματα που δημιουργούνται από τις δραστηριότητες Τ/κ ταξιτζήδων στις ελεύθερες περιοχές μίλησε στην Εκπομπή του Σίγμα Μεσημέρι και Κάτι ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστικών Ταξί  κ. Χαράλαμπος Αυγούστου.

Συγκεκριμένα μίλησε για παρανομία που συντελείται. «Και εμείς παραλαμβάνουμε κόσμο από εδώ προς τα κατεχόμενα μόνο για να κατεβάσουμε ή για να παραλάβουμε. Οι συνάδελφοί μας από τα κατεχόμενα. Δεν είναι μόνο για να κατεβάσουν. Δουλεύουν κανονικά και στις πόλεις μας. Δηλαδή δρομολόγια Λεμεσού-Λευκωσίας  από Λεμεσό-Λάρνακα, Αγία Νάπα, Πρωταρά κτλπ κάτι που εμείς δεν κάμνουμε.

Στο

ίντερνετ έχουν μάλιστα συγκεκριμένες σελίδες που διαφημίζουν τις υπηρεσίες τους. «Είναι τρομερή παρανομία που γίνεται και επειδή έχουμε ήδη πρόβλημα δημιουργείται ακόμη μεγαλύτερο. Ζητήσαμε βοήθεια αλλά μας λένε ότι είναι πολιτικό το θέμα. Έχουμε θέμα αεροδρομίου. Συγκεκριμένες στάσεις στο αεροδρόμιο γίνονται κατάληψη και έχουν δοθεί στους Τ/κ. Δεν υπάρχει δυναμη και θέληση να τους πουν να φύγουν. Εμείς πληρώνουμε για να πάμε να μείνουμε εκεί και να παραλαμβάνουμε. Αυτοί είναι νόμιμα εδώ και παίρνουν τις θέσεις τις δικές μας χωρίς να πληρώνουν. Θέλουμε να επεκταθεί το πάρκινγκ το δικό μας αφού δεν μας χωρεί. Προσπαθούμε να δούμε πόσο θα βοηθηθούμε».

Έχουμε, όπως είπε, ανταγωνισμό αφού ξέρουμε πόσα είναι τα καύσιμα και τα έξοδά τους. Εγώ όταν ζητήσω 50΄-55 ευρώ να πάω Λάρνακα αυτός πάει με 40 αφού μπορεί να το καλύψει. 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αγανάκτηση, Aθέμιτος,aganaktisi, Athemitos