«Αλλοπρόσαλλη εικόνα η Ανόρθωση και η ΑΕΛ, με λυπεί ο ΑΠΟΕΛ που κινδυνεύει»

Το ντέρμπι Ανόρθωση-ΑΕΛ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και η απογοητευτική πορεία του ΑΠΟΕΛ βρέθηκαν στο επίκεντρο ραδιοφωνικών δηλώσεων του Χριστάκη Κασσιανού.

Ο Κύπριος προπονητής μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για...

...το ντέρμπι Ανόρθωση-ΑΕΛ:

«Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα βάζουν πίεση στις δύο ομάδες. Είναι δύο ομάδες πανομοιότυπες σε ότι αφορά τη συγκομιδή βαθμών στα εντός και στα εκτός τους παιχνίδια. Είναι ισχυρές στο γήπεδό τους και αδύναμες στα εκτός και ίσως είναι οι μόνες από τις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο που έχουν αυτή την αλλοπρόσαλλη εικόνα. Είναι και η προϊστορία με το μέρος της Ανόρθωσης. Η Ανόρθωση ίσως να χρειάζεται πιο πολύ το παιχνίδι, χωρίς να σημαίνει ότι δεν το χρειάζεται η ΑΕΛ. Απλά αν χάσει το παιχνίδι η Ανόρθωση θα είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσει τρεις ομάδες στη μάχη του τίτλου με 5-7 βαθμούς, ενώ η ΑΕΛ και να χάσει θα είναι εκεί στα ψηλά και κοντά στην κορυφή. Πιστεύω ότι στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” θα δούμε μια επιθετική Ανόρθωση, θέλω να δω μια ομάδα που θα “πνίξει” την ΑΕΛ από τα πρώτα λεπτά, χωρίς να λέω ότι τη βλέπω ως φαβορί. Την βλέπω απλά να θέλει να διεκδικήσει το γρήγορο γκολ, παρά να μη δεχθεί γκολ. Αν καταφέρει να σκοράρει, ίσως της δώσει ψυχολογία για να διεκδικήσει το αποτέλεσμα που θέλει».

...τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα της 24ης αγωνιστική αλλά και για τη συνέχεια: «Αυτό που με λυπεί είναι ο ΑΠΟΕΛ γιατί είναι ομάδα που κινδυνεύει να υποβιβαστεί. Αν δεν πάρει βαθμούς τώρα θα είναι δύσκολο. Δεν υπάρχει ομάδα που είναι αδιάφορη και δεν θα κυνηγήσει μέχρι το τέλος τους βαθμούς για να σωθεί. Και δεν πέφτουν δύο αλλά τέσσερις ομάδες. Ήταν φυσιολογικά τα αποτελέσματα της αγωνιστικής, όχι πως άξιζε να χάσει η ΑΕΚ με τόσο μεγάλο σκορ. Άνετη επικράτηση για την Ομόνοια, πολύ σημαντική νίκη για τον Ερμή. Η Δόξα είναι στην εξάδα ακόμη και αν δεν μπει εκεί θεωρώ ότι θα παίξει ρόλο ρυθμιστή στη συνέχεια για το δεύτερο γκρουπ».

Keywords
Τυχαία Θέματα