"Θα μπορούσαμε και για δεύτερο, αν δεν υπήρχε ο Φαμπιάνο"

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 τοποθετήθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Δημήτρης Χριστοφόρου για την σημαντική νίκη επί της Ομόνοιας αλλά και για τον αγώνα που ακολουθεί κόντρα στην Πάφο. 

Αναλυτικά:

Για τη νίκη επί της Ομόνοιας: «Τα λέγαμε και πριν τον αγώνα πως το αντίδοτο στο κακό κλίμα ήταν οι νίκες. Οι μεγάλες ομάδες έτσι αντιδρούν. Η νίκη επί της Ομόνοιας ήταν μια απόδειξη από το τι είναι φτιαγμένη αυτή η ομάδα. Μπήκαμε με σωστή νοοτροπία σε άμυνα και επίθεση, βάλαμε ένα γκολ, θα μπορούσαμε και για δεύτερο, αν δεν υπήρχε

ο Φαμπιάνο. Όποτε παίζει εναντίον μας δείχνει την κλάση του και κάνει τα καλύτερα παιχνίδια του. Ευτυχώς προλάβαμε να παραβιάσουμε την εστία του μια φορά και να κερδίσουμε».

Για τη συνέχεια: «Ξεπεράσαμε την Ομόνοια στη βαθμολογία. Ήταν σημαντική η νίκη, αλλά δεν μας εξασφαλίζει το παραμικρό. Αν κερδίσουμε το εξ' αναβολής παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ, η διαφορά από την ΑΕΚ θα πάει στους οκτώ βαθμούς. Συνεπως, υπάρχει πολύς δρόμος να διανύσουμε. Θα πάμε στην Εσθονία για να κερδίσουμε, αν τα καταφέρουμε θα πάμε στο τελευταίο δίδυμο αγώνων με Παρτίζαν και Γάνδη . Αν η Γάνδη κερδίσει την Παρτίζαν και εμείς την Φλόρα, τότε οι Σέρβοι θα είναι στους έξι βαθμούς και εμείς στους 4 βαθμούς και γιατί όχι να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Για τη βελτίωση στην αμυντική γραμμή: «Το ξέραμε πως η ομάδα μπορούσε να το κάνει στην άμυνα, αλλά μας ενοχλούσε που δεν γινόταν. Στον αγώνα με την Ομόνοια δεν δεχθήκαμε γκολ για πρώτη φορά φέτος. Την μπάλα την είχε η Ομόνοια, όμως την κρατήσαμε μακριά, πέρα από τις ευκαιρίες στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού. Ο Λόρια έκανε δύο αποκρούσεις πολύ υψηλού επιπέδου, ευτυχώς που όταν χρειάστηκε να επέμβει ο Λόρια ήταν εκεί. Συνεπώς, πήραμε μια νίκη που θα την ήταν άδικο να χάναμε».

Για το γκολ του Κατσιαράβα: «Θα αδικούσαμε όλη την ομάδα, αν μιλούσαμε μόνο για τον Κατσιαράβα. Θα αδικούσε τους άλλους που ήταν ενεργοί στη φάση. Μια φάση και ένα γκολ, βγαλμένη από τα μπλοκάκια αναλυτών. Από σέντερ φορ, ναι είναι το πρώτο στο πρωτάθλημα».

Για το ταξίδι στο Ταλίν: «Οι ετοιμασίες του ταξιδιού είναι σε πλήρη εξέλιξη. Πρωί Τετάρτης, είναι η πτήση μας, σε πολύ πιο κρύες συνθήκες από ότι στην Κύπρο. Έχουμε μόνο ένα στόχο, να πανηγυρίσουμε τη νίκη. 10.00 το πρωί είναι η πτήση μας, 17.30 η συνέντευξη Τύπου και 18.00 η τελευταία προπόνηση. 17.30 την Πέμπτη είναι και το παιχνίδι».

Για την Φλόρα και τους οπαδούς που θα πάνε στην Εσθονία: «Καταφέραμε να τον αναδείξουμε τον Σάπινεν ως κορυφαίο σέντερ φορ της προηγούμενης αγωνιστικής στο Κόνφερενς Λιγκ. Στην Εσθονία, υπάρχει διαφορά επιπέδου των πρώτων ομάδων με τις άλλες. Η Φλόρα διεκδικεί το πρωτάθλημα, οπο΄τε αυτό μπορεί να παίξει ρόλο στο μεταξύ μας παιχνίδι. Θα έχουμε πέραν των 200 οπαδών μας, δεν έχουμε σαφής εικόνα ακόμα. Είναι απαραίτητο το εισιτήριο να το έχουν εκτυπωμένο, όταν θα φθάσουν στο γήπεδο».

Για το αγωνιστικό: «Είναι πολύ δύσκολο να προλάβει την Φλόρα ο Λάφερτι. Θα δούμε για την Πάφο. Ο Μπουσουλάτζιτς θα είναι εκτός για Φλόρα με Πάφο, αλλά ανταποκρίνεται στη θεραπεία και σιγά σιγά θα ανεβάσει ρυθμούς. Δεν μπορεί να κατηγορήσει κανείς τη φετινή ομάδα πως παράτησε παιχνίδι της».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φαμπιάνοampquot,fabianoampquot