Δικηγόρος Γυναικολόγου: Ήταν Αν. Διευθύντρια σε Νοσοκομείο της Γερμανίας

Ελεύθερη αφέθηκε σήμερα η 36χρονη γυναικολόγος η οποία τελούσε υπό κράτηση τις προηγούμενες δύο μέρες, μετά από καταγγελία που έγινε εις βάρος της από 73χρονη, για επέμβαση αφαίρεσης μήτρας όπου σύμφωνα με την καταγγέλουσα δεν έγινε.

Το SigmaLive επικοινώνησε με τον δικηγόρο της 36χρονης γιατρού, ο οποίος ανέφερε ότι πλέον η πελάτισσα του είναι ελεύθερη χωρίς να κατηγορηθεί και περιμένουν τις εξελίξεις από την έρευνα της Αστυνομίας.

Διαβάστε επίσης: Καταθέσεις από το περιβάλλον της 36χρονης γυναικολόγου - Aναμένει

ο ΠΙΣ

Ο Δικηγόρος, Γιώργος Διογένους, έκανε λόγο για άδικη μεταχείριση από μερίδα των μέσων μαζικής ενημέρωσης με αναφορές για επεμβάσεις «μαϊμού» από την πελάτισσα του. Όπως είπε, είναι αναφορές που προσβάλουν την γιατρό η οποία διετέλεσε στο παρελθόν Αναπληρώτρια Διευθύντρια σε Νοσοκομείο στη Γερμανία. «Έχει βοηθήσει αρκετές γυναίκες και έχει εξετάσει δωρεάν ασθενείς οι οποίοι δεν μπορούσαν να πληρώσουν», συμπλήρωσε ο κ. Διογένους.

Παράλληλα τόνισε ότι η γυναικολόγος προχώρησε σε όλες τις ενδεδειγμένες ιατρικές πρακτικές, προσθέτοντας ότι δεν έχει καταχραστεί οποιοδήποτε ποσό από το δημόσιο.

Καταληκτικά επεσήμανε ότι από την πρώτη στιγμή η 36χρονη γιατρός συνεργάστηκε με τις Αστυνομικές Αρχές και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που τέθηκαν ενώπιον της.

Διαβάστε ακόμη: Η πρώτη τοποθέτηση της 36χρονης γυναικολόγου για το δήθεν χειρουργείο

Keywords
Τυχαία Θέματα