Άνοιξε το μεγαλύτερο κατάστημα STEPHANIS στην Λευκωσία (2,200 τ.μ.)!

Το μεγαλύτερο κατάστημα Stephanis στην Κύπρο είναι πλέον γεγονός! Ένα νέο, άνετο, υπερσύγχρονο, και μοντέρνο κατάστημα Stephanis έχει ανοίξει τις πόρτες του στην Έγκωμη, και αλλάζει την αγοραστική εμπειρία των καταναλωτών στα προϊόντα τεχνολογίας!

Το νέο εμβληματικό κατάστημα, αποτελεί το μεγαλύτερο κατάστημα STEPHANIS στη Κύπρο! Βρείτε μια ευρεία ποικιλία προϊόντων τεχνολογίας, να ξεδιπλώνετε μέσα στα 2200 τ.μ. του καταστήματος.

Στο κατάστημα παρουσιάζονται

χιλιάδες προϊόντα τηλεπικοινωνίας, ήχου, τηλεοράσεις, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, Gaming,  προϊόντα ενέργειας, εποχιακά, αλλά και οικιακές συσκευές.

Όλα τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα, σε ανταγωνιστικές τιμές, και συνοδεύονται πάντοτε με την άρτια εξυπηρέτηση που παρέχει το Δίκτυο Καταστημάτων Stephanis.

Το κάθε τμήμα των καταστημάτων Stephanis στελεχώνεται με τον κατάλληλο αριθμό εξειδικευμένου προσωπικού, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα άμεσης εξυπηρέτησης του καταναλωτή κατά όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Το νέο κατάστημα Stephanis στην  Έγκωμη, παρέχει άνετους και δωρεάν χώρους στάθμευσης, πρόσβαση σε αυτοκίνητα και πεζούς, από την Λεωφόρο Γεώργιου Γρίβα Διγενή και τους γύρο δρόμους, για τη διευκόλυνση των επισκεπτών, εξασφαλίζοντας την εύκολη πρόσβαση σε όλους τους πελάτες.

Το κατάστημα είναι ανοιχτό και έτοιμο να σας υποδεχθεί, Δευτέρα – Παρασκευή 8:00 – 20:00, και Σάββατο 8:00- 19:00.

Μάθετε περισσότερα στο www.stephanis.com.cy

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τεχνολογίας!

Keywords
Τυχαία Θέματα