Ανόρθωση: Η ώρα της…εκκαθάρισης πλησιάζει

Την Κυριακή ολοκληρώνεται η ποδοσφαιρική χρονιά. Ακόμα μια αποτυχημένη χρονιά για την Ανόρθωση.

Την Δευτέρα θα ξημερώσει μια νέα ημέρα για την «Κυρία». Ημέρα κατά την οποία θα αρχίσει το χτίσιμο (για μια ακόμη χρονιά) της ομάδας εκείνης που θα διεκδικήσει θέση πρωταγωνιστικό στις εγχώριες διοργανώσεις καθώς και την απόκτηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Την ευθύνη του χτισίματος την έχει εδώ και ημέρες ο Αλμπέρτο Μπενίτο. Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής αναμένεται πως αρχίσει τις ανακοινώσεις, θα έχει συναντήσεις

με το καθένα ποδοσφαιριστή κατά τις οποίες θα ανακοινώνει ποίος θα μείνει την νέα χρονιά και ποίος θα φύγει. Όλα δείχνουν ότι το φαινόμενο των τελευταίων χρόνων θα επαναληφθεί και φέτος. Πολλοί θα αποχαιρετήσουν το Αντ. Παπαδόπουλος και πολλοί θα το αντικρίσουν για πρώτη φορά. Ο Αλμπέρτο Μπενίτο όπως όλα δείχνουν επιθυμεί ενίσχυση σχεδόν σε όλες τις θέσεις. Από αυτή του τερματοφύλακα μέχρι την κορυφή της επίθεσης.

Ωστόσο πολλά θα εξαρτηθούν από το οικονομικό και τις εξελίξεις που θα σημειωθούν στα διοικητικά της εταιρείας μετά την πρόθεση του Πουλλαϊδη να πάψει να βάζει το χέρι βαθιά στην τσέπη του. Από την Δευτέρα λοιπόν οι εξελίξεις στην Ανόρθωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα