Ανόρθωση: Με Σεκού στην 11άδα

Η αγωνιστική ετοιμότητα του Σισέ αλλά και του Αμπντουλάγιεφ δίνει τη δυνατότητα στον Ρόνι Λέβι να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του δίνοντας φανέλα βασικού στους δύο.

Εξάλλου η εμπειρία του Σισέ είναι τέτοια, που μπορεί να δώσει πολλά στο αγωνιστικό κομμάτι της «Κυρίας», ενώ και ο Αζέρος έχει τις δικές του πλούσιες παραστάσεις που θα βοηθήσουν σημαντικά το πλάνο του Ισραηλινού τεχνικού.

Αυτό σημαίνει πως ο Καμαρά, που δεν εντυπωσίασε στην πρεμιέρα, μπορεί να μείνει στον πάγκο δοκιμάζοντας ένα πιο γρήγορο και

πιο ευέλικτο σχήμα στην επίθεση με τον Αφρικανό στην κορυφή.

Στις υπόλοιπες θέσεις ο Ρόνι Λέβι δύσκολα θα αλλάξει κάτι, αφού θέλει η ομάδα του να αποκτήσει ομοιογένεια και να δέσει περισσότερο ενόψει και των επικείμενων ντέρμπι που θα έρθουν.

Ο Χαρούς παραμένει στο τέρμα, ενώ ούτε και η αμυντική γραμμή δεν αλλάζει, με τους Σίλντεφελντ και Ντουγκλάο να παραμένουν στο κέντρο της άμυνας και τους Μπανταλόφσκι, Πράνιτς να αγωνίζονται στα άκρα της αμυντικής γραμμής.

Το δίδυμο στη μεσαία γραμμή δεν σπάζει με καμία περίπτωση με τους Βίκτορ και Σεϊχού να αποτελούν τους αμυντικούς μέσους της ομάδας. Πιο μπροστά τους θα βρίσκεται ο Ράγιος με τους Παλάνγκα και Αμπντουλάγιεφ να αγωνίζονται στα άκρα της επίθεσης και τον Σεκού Σισέ να έχει την ευθύνη της επιθετικής γραμμής.

Keywords
Τυχαία Θέματα