ΑΠΟΕΛ: Ζητά να αναβληθούν οι αγώνες του 2020

Τα πολλά κρούσματα κορωνοϊού έβαλαν λουκέτο στον "Αρχάγγελο" και ανέβαλαν τρία παιχνίδια της ομάδας μέχρι στιγμής. Με Καρμιώτισσα και ΑΕΚ για το πρωτάθλημα και με τον Απόλλωνα στο κύπελλο. 

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ βλέποντας την κατάσταση να χειροτερεύει, αφού μόλις χθες ανακοινώθηκαν ακόμη έξι κρούσματα, έστειλε επιστολή στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ στην οποία ζητά να αναβληθούν

τα δυο παιχνίδια που είναι προγραμματισμένα μέσα στο 2020. Με ΑΕΛ και Καρμιώτισσα.

Ουσιαστικά οι γαλαζοκίτρινοι αιτήθηκαν να αγωνιστούν ξανά το 2021 με την ελπίδα τα κρούσματα να μειωθούν σε αισθητό βαθμό και η ομάδα να λειτουργήσει υπό φυσιολογικές συνθήκες.

Ο ΑΠΟΕΛ στο αίτημα του εξηγεί τη διαφορά της υφιστάμενης κατάστασης σε σχέση με τις περιπτώσεις της Νέας Σαλαμίνας και του Εθνικού, όταν οι δυο προσφυγικές ομάδες "χτυπήθηκαν" από τον κορωνοϊό και κλήθηκαν να αγωνιστούν με νεαρούς.

Η διαφορά έχει να κάνει με το διάταγμα της Κυβέρνησης που ανέστειλε τις προπονήσεις των ομάδων κάτω των 18 και ως εκ τούτου δεν υπάρχει το απαιτούμενο χρονικό περιθώριο για να ετοιμαστούν οι νεαροί παίκτες.

Με αυτά τα δεδομένα το μπαλάκι βρίσκεται στην Εκτελεστική Επιτροπή, η οποία θα κληθεί σύντομα να συνεδριάσει και να απαντήσει στο αίτημα του ΑΠΟΕΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα