Απόλλων: Απόδραση για να τελειώνουμε...

Η σκέψη όλων στον Απόλλωνα είναι στον τελικό κυπέλλου της 18ης Μαΐου με αντίπαλο την Ομόνοια, μέχρι τότε όμως ακολουθούν τρία πολύ σημαντικά ματς για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από τον αγώνα αύριο στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" με την Ανόρθωση.

Στον Απόλλωνα κυνηγάνε το δεύτερο διπλό στη β' φάση του πρωταθλήματος των πλέι-οφ και είναι ξεκάθαρο ότι ο κωδικός είναι... απόδραση. Και αυτό γιατί ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του τελικού κυπέλλου, στον Απόλλωνα αν πανηγυρίσουν τη νίκη τότε εξασφαλίζουν

μίαν από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Η ομάδα του Πέδρο Εμάνουελ ταξιδεύει στη Λάρνακα με αρκετές απουσίες, όμως όπως μας έχει συνηθίσει ο Πορτογάλος τεχνικός, δεν πρόκειται να πάρει κάποιο ρίσκο, αφού άπαντες χρειάζονται για τη διεξαγωγή του τελικού να είναι πανέτοιμοι. Στην τελευταία του συνάντηση στο Τσίρειο ο Απόλλωνας κέρδισε με σχετικά μεγάλο σκορ (4-1) την «Κυρία» και κάτι παρόμοιο θα επιδιώξει και αύριο Μεγάλη Τετάρτη.

Όσοι νομίζουν ότι θα είναι εύκολος ο αγώνας, πλανώνται πλάνη οικτρά, αφού ναι μεν η Ανόρθωση δεν είναι στα καλύτερα της, όμως ίσως να ψάχνουν και τον αντίπαλο που θα ξεσπάσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα