Απόλλων: Ξεχειλίζει από πάθος και θέληση

Με πίστη, μέγα πάθος και με αποφασιστικότητα για νίκη που ξεχειλίζει, ο Απόλλωνας αντιμετωπίζει σήμερα (16:00) στο ΓΣΠ την Ομόνοια, στο μεγάλο ντέρμπι της 20ής αγωνιστικής, που είναι και το πρώτο από τα 13 που του έχουν απομείνει μέχρι τον Μάιο.

Νίκη που, αν την κατακτήσει, θα του δώσει τεράστια ώθηση για τη συνέχεια, θα διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας και θα… κόψει τα πόδια των ομάδων που τον καταδιώκουν. Ενδεχόμενη νίκη θα φέρει την ομάδα του Ιοάν Αντόνε στο +10 από τη σημερινή της αντίπαλο και σε μεγάλο

βαθμό θα τη θέσει νοκ-άουτ από την υπόθεση-τίτλο και εκτός απροόπτου η μάχη του τίτλου θα είναι για δύο άλογα.Στον Απόλλωνα έχουν γνώση των τεράστιων δυσκολίων που θα συναντήσουν στον σημερινό αγώνα, λόγω της πολύ καλής φόρμας που βρίσκονται οι πράσινοι της Λευκωσίας, όμως είναι αποφασισμένοι να περάσουν με επιτυχία από το στάδιο της πρωτεύουσας. Στο κυανόλευκο στρατόπεδο υπάρχει εξαιρετικό κλίμα και συγκρατημένη αισιοδοξία για θετική έκβαση της αναμέτρησης. Οι ποδοσφαιριστές, πανέτοιμοι από κάθε άποψη για να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους, ενώ ο κ. Αντόνε κατέστρωσε ειδικό πλάνο για απόδραση με το διπλό από το ΓΣΠ.Η προετοιμασία του Απόλλωνα ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα. Η τελευταία προπόνηση έγινε υπό βροχήν και ο προπονητής της ομάδας είχε άλλη μια ευκαιρία να δοκιμάσει τις σκέψεις του όσον αφορά το αρχικό σχήμα. Για τη σημερινή αναμέτρηση δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Σανγκόι, ο οποίος θα εκτίσει τον τρίτο αγώνα της τιμωρίας του.Το πλάνο του ΑντόνεΟ Ιοάν Αντόνε αναμένεται να παρατάξει τον Απόλλωνα με τερματοφύλακα τον Μπρούνο Βάλε. Στο δεξιό άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Νούνο Λόπες και στο αριστερό ένας εκ των Γιώργου Βασιλείου και Μπερνάρντ Ρομπέρ, με τον Κύπριο να έχει τον πρώτο λόγο. Στο κέντρο της άμυνας θα βρίσκονται ο αρχηγός Γιώργος Μερκής και ο Ζοάο Πάολο Αντράντε. Ο Ρασίντ Χαμντανί θα είναι ο καθαρόαιμος αμυντικός μέσος και μπροστά του θα αγωνιστούν ο Φάρλεϊ Ρόσα και ένας εκ των Ρομπέρ ή Καμέλ Μεριέμ. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο ζεστός Άμπραχαμ Γκίε, που έχει σκοράρει στους τελευταίους 6 αγώνες πρωταθλήματος, ενώ στα φτερά θα βρίσκονται οι Φώτης Παπουλής και Κοσνσεϊσάο Τουράμ.Περισσότεροι από 2.000Περισσότεροι από 2.000 φίλοι του Απόλλωνα θα βρίσκονται στο Νότιο Πέταλο του ΓΣΠ, για να στηρίξουν την προσπάθεια των παικτών τους να πάρουν το τρίποντο. Τα 1.900 εισιτήρια που υπήρχαν στη Λεμεσό για προπώληση εξαντλήθηκαν και θα υπάρχουν ακόμα 400 σήμερα στα ταμεία του ΓΣΠ για τους φίλους της ομάδας, που θα αποφασίσουν σήμερα να βρεθούν στο πλευρό των κυανολεύκων. Οι φίλοι του Απόλλωνα θα αναχωρήσουν από τη Λεμεσό στις 14:00 με αφετηρία τον κεντρικό σύνδεσμο του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ., ο οποίος θα διαθέσει λεωφορείο μόνο για τους μικρούς της ΘΥΡΑΣ 1.

Keywords
Τυχαία Θέματα