Αρχίζει το Ανοικτό Σχολείο του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας

Την έναρξη «Ανοικτού Σχολείου 2023 - 2024» ανακοίνωσε το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας.

Το  Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας με τη χορηγία του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας και τη στήριξη της Σχολικής Εφορίας Λευκωσίας, λειτουργούν για δέκατη τέταρτη χρονιά τον θεσμό του  «Ανοικτού Σχολείου», με πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων και περισσότερα τμήματα.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Κέντρου, οι δραστηριότητες ξεκινούν 30 Οκτωβρίου 2023 και ολοκληρώνονται 21 Ιουνίου 2024,

με συνολική διάρκεια 30 εκπαιδευτικές εβδομάδες, εξαιρουμένων διακοπών Χριστουγέννων και Πάσχα.

Προστίθεται ότι θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, οι εγγραφές θα γίνονται μόνο μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας https://noiazomainicosia.intellisoft.gr/ ενώ η περίοδος εγγραφών είναι μεταξύ 11 και 30 Σεπτεμβρίου 2023.

Η περίοδος πληρωμών είναι 2 – 15 Οκτωβρίου 2023, συμμετοχής μέσω JCCSMART www.jccsmart.co και το κόστος συμμετοχής ανά δραστηριότητα είναι για ενήλικες €100 ενώ για ανήλικους €80. Σημειώνεται ότι το κόστος συμμετοχής στη δραστηριότητα “Εισαγωγή και Πρακτική στη Ρομποτική” για ανήλικους είναι €120.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν τόσο για το πρόγραμμα όσο και για την διαδικασία εγγραφής από την ιστοσελίδα του Δήμου Λευκωσίας και τα Facebook pages: Δήμος Λευκωσίας και Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας Official ή να επικοινωνήσουν στο 22797870, 08:00 -15:00.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα