Άρης - Ομόνοια 1-0: Έκανε το καθήκον του και... περιμένει!

Άλλο ένα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου έκανε ο Άρης. Η ομάδα της Λεμεσού επικράτησε με 1-0 της Ομόνοιας στον σημερινό αγώνα στο «Άλφαμεγα» για την 9η και προτελευταία αγωνιστική του α’ ομίλου του Πρωταθλήματος Cyta

Πλέον, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» αναμένει το αποτέλεσμα του αυριανού ντέρμπι ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ, καθώς σε περίπτωση που οι γαλαζοκίτρινοι δεν νικήσουν, τότε ο Άρης

θα στεφθεί πρωταθλητής μια αγωνιστική πριν το τέλος.

Ο Άρης απείλησε στο 14’ με ένα εντός περιοχής σουτ του Γκομίς, ενώ η Ομόνοια απάντησε έξι λεπτά αργότερα με μια εξίσου καλή προσπάθεια του Ζαχαρίου.

Στο 24’ η «Ελαφρά Ταξιαρχία» απείλησε ξανά με δράστη και πάλι τον Γκομίς, με το σουτ του ωστόσο να βρίσκει σε ετοιμότητα τον Ουζόχο.

Στο 32’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκομίς, το οποίο δόθηκε μετά από κράτημα του Μίλετιτς και ανατροπή του σκόρερ μέσα στην περιοχή. Το 1-0 ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο Ουζόχο απέκρουσε μια δυνατή κεφαλιά του Στεπίνσκι στο 62’, ενώ δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν την ισοφάριση, με τον Άλβες να αποκρούει αρχικά ένα σουτ του Σράντι, στην συνέχεια ο Μπεσεντίν κατέβασε και άφησε για τον Χαραλάμπους, ο οποίος ωστόσο έστειλε την μπάλα λίγο έξω.

Στο 78’ ο Σράντι με ένα δυνατό σουτ υποχρέωσε τον Βανά να απομακρύνει με γροθιές, ενώ στο 91’ ο Ουζόχο νίκησε τον Στεπίνσκι σε τετ-α-τετ, ωστόσο στη συνέχεια υποδείχθηκε οφσάιντ στον Κακόριν, που είχε δώσει την τελική πάσα.

Στους 74 βαθμούς ο Άρης και πλέον αναμένει να δει αν θα πάει σε τελικό πρωταθλήματος στο ΓΣΠ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, ή αν θα στεφθεί πρωταθλητής μια στροφή νωρίτερα. 

Δείτε ολόκληρο το ρεπορτάζ του αγώνα στο SPORTIME.

Keywords
Τυχαία Θέματα