Αξιωματικοί των τουρκικών κατοχικών δυνάμεων αρνήθηκαν να μπουν σε καραντίνα

«Όλοι πρέπει να δείχνουν σεβασμό. Εάν δεν μάθαμε να δείχνουμε κατανόηση μέχρι τώρα, θα μάθουμε από δω και πέρα», ανάφερε ο «υπεξ» Κουντρέτ Οζερσάι απαντώντας στα σχόλια των φοιτητών και των συγγενών τους για την κατάσταση των φοιτητικών εστιών στην Μόρφου όπου μεταφέρθηκαν όσοι ήρθαν τα ξημερώματα από την Βρετανία για να μείνουν σε υποχρεωτική καραντίνα για 14 ημέρες.



Η ιστοσελίδα Κίπρις ποστασί αναφέρεται στις δηλώσεις του κ. Οζερσάι στην ιστοσελίδα λέγοντας ότι μπορεί να υπάρχουν κάποιες ελλείψεις αλλά όλοι οι αρμόδιοι δούλεψαν με ειλικρίνεια

για να μην λείψει κάτι. Σημείωσε ότι οι φοιτητές που έμεναν εκεί έφυγαν όπως όπως για να επιστρέψουν στην Τουρκία και υποστήριξε ότι δεν είναι σωστό να δημοσιοποιούν τέτοιες φωτογραφίες στα ΜΚΔ.

Να σημειωθεί ότι όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα, στις ίδιες φοιτητικές εστίες θα μεταφερθούν και οι 168 Τ/κ, κυρίως φοιτητές, που θα έρθουν στα κατεχόμενα από την Βρετανία απόψε μετά τα μεσάνυχτα. 

Στο μεταξύ, μικρή ένταση προκλήθηκε και στο λιμάνι Αμμοχώστου, σύμφωνα με την Κίπρις ποστασί, όταν ανώτερος Τούρκος αξιωματικός του στρατού μαζί με άλλους στρατιωτικούς που ήταν στο τουρκικό πλοίο Τόρος, αρνήθηκαν να μπουν σε ξενοδοχείο καραντίνα για το διάστημα των 14 ημερών.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, οκτώ πολίτες που επέβαιναν στο πλοίο μεταφέρθηκαν για την ελεγχόμενη επίβλεψη σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Τρικώμου, αλλά οι οκτώ στρατιωτικοί αρνήθηκαν, ζητώντας να μείνουν σε απομόνωση σε δικούς τους χώρους. Αυτό προκάλεσε αντίδραση και αναστάτωση μεταξύ των αρμοδίων στο λιμάνι, προστίθεται με την ηλεκτρονική εφημερίδα να σημειώνει ότι και άλλοι στρατιωτικοί που είχαν έρθει στο λιμάνι της Αμμοχώστου με άλλο τουρκικό πλοίο προ ημερών, μπήκαν σε καραντίνα στο ίδιο ξενοδοχείο.

ΚΥΠΕ

Διαβάστε επίσης: 

Ερχουρμάν: Πιθανή «κοινωνική έκρηξη» στα κατεχόμενα

Δεν τα καταφέρνει μετά τον Μάιο το υποτελές καθεστώς χωρίς βοήθεια από Τουρκία

Keywords
Αναζητήσεις
κατοχικα.νεα.
Τυχαία Θέματα
Αξιωματικοί,axiomatikoi