Χλώρακα: Υποκινούν σ' ένοπλη εξέγερση μέσω ΜΚΔ - Τι λέει η Αστυνομία

Για τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στη Χλώρακα, καθώς και για αναρτήσεις που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με όπλα υποκινώντας τον κόσμο σε ένοπλη εξέγερση,  μίλησε στο Μεσημέρι και Κάτι ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου.

Όπως ανέφερε, έγιναν οκτώ συλλήψεις ελληνοκυπρίων, μία σύλληψη Έλληνα υπήκοου και δώδεκα συλλήψεις

αλλοδαπών.

Κληθείς να απαντήσει αν ο Σύρος που έκανε δημόσια υποκίνηση σε βία έπρεπε κατηγορηθεί για ποινικό αδίκημα, απάντησε ότι από την πρώτη στιγμή που έφτασε το συγκεκριμένο πρόσωπο στον αστυνομικό σταθμό για να έχει σύσκεψη με την Υπουργό Δικαιοσύνης και τον Αρχηγό της Αστυνομίας, ενημερώθηκε ότι διερευνάται τέτοια υπόθεση εναντίον του.

Σημείωσε ότι, γίνονται ενέργειες για να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις όσον αφορά αυτές τις αναφορές που έχουν δει και το φως της δημοσιότητας για υποκίνηση προσώπων για διάπραξη ποινικών αδικημάτων εναντίον του υπόπτου.

Ο κ. Ανδρέου επιβεβαίωσε ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο εντοπίστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών, έβριζε και στη συνέχεια επιτέθηκε σε μέλη της Αστυνομίας.

Όσον αφορά τις αναρτήσεις που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με όπλα υποκινώντας τον κόσμο σε ένοπλη εξέγερση, απάντησε ότι διερευνάται η υπόθεση γιατί ενδεχομένως να διαπράττονται αδικήματα.

Διαβάστε επίσης: Αστυνομία: Ειδικό σχέδιο δράσης για αστυνόμευση της Χλώρακας

Διαβάστε επίσης: Θετικός σε νάρκοτεστ ο Σύρος που συνελήφθη – Απείλησε ότι θα μπουν σε σπίτια

Keywords
Τυχαία Θέματα