Χρησιμοποιήθηκε σε εγκληματική ενέργεια ο κλοπιμαίος οπλισμός της Αστυνομίας

Κλοπιμαίος οπλισμός ταυτοποιήθηκε από την αστυνομία ότι χρησιμοποιήθηκε σε εγκληματική οργάνωση.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Αστυνομίας, Χρήστο Ανδρέου ο οποίος μίλησε στο Μεσημέρι και Κάτι ανέφερε ότι «ο οπλισμός ο οποίος δηλώθηκε από μέλη της αστυνομίας ότι κλάπηκε, διαπιστώθηκε ότι χρησιμοποιήθηκε σε εγκληματική ενέργεια» 

Μεταξύ άλλων ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας αναφέρθηκε και στο περιστατικό με τα εκρηκτικά που τοποθετήθηκαν κοντά σε αποθήκη με πυρομαχικά. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι

«εμείς σαν αστυνομία έχουμε τους πλέον ειδικούς οι οποίοι ασχολούνται με την επικινδυνότητα τέτοιον αντικειμένων, με τους πυροτεχνουργούς της αστυνομίας. Είναι εκπαιδευμένοι και στο εξωτερικό για να χειρίζονται αυτά τα επικίνδυνα αντικείμενα. Αντιλαμβάνεστε ότι η αστυνομία κατά διαστήματα και στην συγκεκριμένη περίπτωση είχε κατάσχει μια μεγάλη ποσότητα κροτίδων και ειδών πυροτεχνίας τα οποία κρίθηκε ότι θα έπρεπε να φυλαχθούν για ένα πολύ μικρό διάστημα μέχρι να καταστραφούν.

Κρίθηκε από τους πυροτεχνουργούς ότι στη βάση της ύλης της οποίας περιείχαν τα εκρηκτικά, ο χώρος ο οποίος θα αποθηκεύονταν ήταν ο κατάλληλος χωρίς να προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα και δεν προέκυψε εν του αποτελέσματος. Στη συνέχεια τα αντικείμενα αυτά και σε μικρό χρονικό διάστημα έχουν καταστραφεί».

Διαβάστε επίσης: ΕΥ: Χαμένα όπλα στην Αστυνομία- Πυρομαχικά φυλάσσονται κοντά σε εύφλεκτα υλικά

Keywords
Τυχαία Θέματα