Φτιάχνουν βαλίτσες οι Κύπριοι λόγω Χριστουγέννων- Οι δημοφιλείς προορισμοί

Ανάσες ξεγνοιασιάς από την καθημερινότητα έχουν φροντίσει να εξασφαλίσουν τον Δεκέμβριο πολλοί ταξιδιώτες ενόψει των Χριστουγέννων.

Οι μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, άναψαν σιγά σιγά τα φωτάκια τους και έδωσαν το σήμα για την εκκίνηση της πιο όμορφης εποχής του χρόνου. 

Η Ευρώπη τα Χριστούγεννα γίνεται άκρως γοητευτική, με φωτάκια και χριστουγεννιάτικες αγορές που μαγεύουν μικρούς και μεγάλους δημιουργώντας το ιδανικό σκηνικό για χειμερινές διακοπές.

Δείτε επίσης: Οι πιο μαγικές

χριστουγεννιάτικες αγορές της Ευρώπης

Μιλώντας στο SigmaLive ο εκπρόσωπος Τύπου του Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA), Χάρης Παπαχαραλάμπους, ανέφερε ότι η κίνηση είναι αυξημένη τον Δεκέμβριο, ενώ επισήμανε πως παρατηρείται περισσότερη κινητικότητα σε σχέση με τον Δεκέμβριο του 2022.

Ερωτηθείς για τους προορισμούς που έχουν την τιμητική τους ενόψει των γιορτών ανέφερε ότι οι ταξιδιώτες επιλέγουν προορισμούς με απευθείας πτήσεις.
«Εκτός από την Ελλάδα και την Βρετανία που είναι οι πρώτες σε προτίμηση, σειρά έχουν η Αυστρία, η Γερμανία, η Ιταλία, η Ελβετία, η Ουγγαρία, η Πολωνία και η Γαλλία» είπε ο κ. Παπαχαραλάμπους.

 

 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vienna

Keywords
Τυχαία Θέματα