Χριστουγεννιάτικες γεύσεις από το Bean Bar

H αλυσίδα καφέ μπαίνει σε χριστουγεννιάτικο mood

με πέντε Limited Edition Festive Flavours!

Το Bean Bar μπαίνει σε εορταστικό κλίμα και στέλνει Χριστουγεννιάτικα …vibes, μέσα από πέντε νέες γεύσεις που είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την πιο αγαπημένη εποχή του χρόνου.

Κατά την περίοδο των εορτών, οι πελάτες του Bean Bar θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν Festive Limited Edition γεύσεις με υλικά που …μυρίζουν Χριστούγεννα όπως κάστανο, κανέλα,

gingerbread και καραμέλα βουτύρου. Ειδικότερα, το Bean Bar θα σερβίρει τα ακόλουθα ζεστά ροφήματα:

Λευκή σοκολάτα με γεύση κάστανοΖεστή σοκολάτα με γεύση πορτοκάλι και κανέλαCappuccino ή latte με γεύση GingerbreadCappuccino ή latte με γεύση καραμέλα βουτύρου (butterscotch)

Επιπλέον, ένα υπέροχο επιδόρπιο συμπληρώνει την εορταστική γευστική παλέτα της αλυσίδας, συνοδεύοντας με τον πιο γευστικό τρόπο τα Festive Limited Edition ροφήματα. Πρόκειται για ένα pink velvet, το οποίο ταιριάζει απόλυτα με τα χρώματα και τις γεύσεις του Bean Bar.

Και βεβαίως, οι αγαπημένες αυθεντικές γεύσεις καφέ Bean Bar: Ένα χαρμάνι από τη Λατινική Αμερική και τρεις ιδιαίτεροι μονοποικιλιακοί καφέδες, οι οποίοι προέρχονται από την Κόστα Ρίκα, τη Βραζιλία και τη Νικαράγουα. Κάθε μια από τις γεύσεις αυτές ταυτίζεται με ένα διαφορετικό mood. Οι …cool τύποι μπορούν να επιλέξουν τη γεύση από τη Λατινική Αμερική, ενώ οι καφέδες από τη Νικαράγουα, την Κόστα Ρίκα και τη Βραζιλία ταυτίζονται με τις διαθέσεις Calm, Wild και Alive αντίστοιχα.

Σε δηλώσεις της, η Brand Manager του Bean Bar, Αντωνία Κουμέττου, ανέφερε: «Τα Χριστούγεννα, ως η απόλυτη γιορτή χαράς, ενθουσιασμού και θετικής ενέργειας, ταιριάζουν απόλυτα με την φιλοσοφία μας ως Brand. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, θέλουμε οι γεύσεις που σερβίρουμε αυτή την περίοδο του χρόνου να ξυπνούν όμορφες παιδικές αναμνήσεις, συνυφασμένες με τον Χειμώνα και τα Χριστούγεννα. Καλούμε, λοιπόν, τους φίλους μας να απολαύσουν τα Festive Limited Edition προϊόντα μας, παρέα με αγαπημένα τους πρόσωπα, δημιουργώντας νέες ξεχωριστές αναμνήσεις που θα τους συνοδεύουν για πάντα».

Υπενθυμίζεται ότι η αλυσίδα, διαθέτει έντεκα καταστήματα, τα εννέα εκ των οποίων εντός Υπεραγορών Αλφαμέγα. Πρόκειται για τα καταστήματα στην Έγκωμη, την Ακρόπολη και τα Λατσιά στη Λευκωσία, στη Σκαρίνου, στο Κίτι και το Metropolis Mall στη Λάρνακα, καθώς επίσης στα Πολεμίδια, στον Κάψαλο και στην Τριμίκλινη στη Λεμεσό. Τα δύο αυτόνομα (εκτός Υπεραγορών Αλφαμέγα) καταστήματα της αλυσίδας βρίσκονται στη Λεωφόρο Μακαρίου στη Λευκωσία και στο παλιό λιμάνι Λεμεσού.

Η αλυσίδα συνεργάζεται, επίσης, με τις γνωστές πλατφόρμες παραγγελίας φαγητού Foody και Bolt, ενώ οι καταναλωτές μπορούν να παραγγέλνουν τα αγαπημένα τους Bean Bar προϊόντα, μέσω του Bean Bar Αpp και να παραλαμβάνουν την παραγγελία τους από το κατάστημα της περιοχής τους.

Bean Bar! Taste festive magic! Enjoy festive vibes! https://beanbar.com.cy/

Keywords
Τυχαία Θέματα