Διαδικτυακή εκδήλωση “Blockchain & Ticketing - Introducing a new platform”

Η Eurosuccess Consulting, σε συνεργασία με την SmartApe Solutions, οργανώνουν μια δωρεάν διαδικτυακή εκδήλωση που διοργανώνεται στα πλαίσια του έργου EventApe S.E.T Protocol: Αn Autonomous Interoperable Blockchain system that aims to create transparent, secure and efficient smart ticketing contracts”.

Τι είναι το S.E.T Protocol;

Το έργο S.E.T Protocol στοχεύει στη δημιουργία μίας καινοτόμου πλατφόρμας έκδοσης εισιτηρίων, βασισμένο στην τεχνολογία BlockChain,

όπου όλα τα μέρη στην αλυσίδα των εισιτηρίων θα μπορούν να συνεργάζονται με περισσότερο έλεγχο, εσωτερική λειτουργική διαφάνεια και ασφάλεια. Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής ανάπτυξης και την Κυπριακή Δημοκρατία μέσω του Ιδρύματος Προώθησης έρευνας.

Τα οφέλη του S.E.T Protocol:

H πλατφόρμα S.E.T Protocol θα είναι διαθέσιμη για κινητές συσκευές, παρέχοντας τη δυνατότητα δημιουργίας, πώλησης, αλλά και μεταπώλησης εισιτηρίων για εκδηλώσεις, μέσω ενός καλύτερου ελέγχου και διανομής, ασφαλών μεθόδων συναλλαγών, και μειωμένου κινδύνου ψευδών ή διπλών εισιτηρίων.

Διαδικτυακή Εκδήλωση

Η τελική διαδικτυακή εκδήλωση του έργου S.E.T Protocol θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021,  ώρα 17:00, μέσω της πλατφόρμας Zoom.

Ενημέρωση σχετικά με τους ομιλητές και την εκδήλωση θα βρείτε εδώ!

Στην εκδήλωση θα συζητηθούν οι προκλήσεις και ευκαιρίες της τεχνολογίας Blockchain στη βιομηχανία έκδοσης εισιτηρίων, ενώ οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να πλοηγηθούν στην πλατφόρμα S.E.T Protocol, το νέο καινοτόμο οικοσύστημα ανοιχτών εισιτηρίων.

H διαδικτυακή εκδήλωση παρέχεται εντελώς δωρεάν και θα διαρκέσει 2 ώρες

Για την εγγραφή σας, δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ, μέχρι και τις 28 Μαρτίου. (η συζήτηση θα διεξαχθεί στα αγγλικά)

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με:

Eurosuccess Consulting – Μαρία Κουμπάρου [email protected]  ή στο τηλέφωνο 22 420 110

*Ο οργανισμός Eurosuccess Consulting, συμμετέχει, ως συντονιστής και εταίρος, σε διάφορα έργα κάτω από Ευρωπαϊκά προγράμματα και πρωτοβουλίες όπως Lifelong Learning, ERASMUS + και Justice ως επίσης είναι ένας από τους φορείς αξιολόγησης για προτάσεις που υποβάλλονται στο πλαίσιο διαφόρων προγραμμάτων της ΕΕ. Παράλληλα, είναι πιστοποιημένο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Ε.Κ) και πιστοποιημένη Δομή Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ε.Κ) από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου (ΑνΑΔ). 

Keywords
Τυχαία Θέματα