Διακοπή του αγώνα Ανόρθωσης - Καρμιώτισσας λόγω ρίψης αντικειμένων

Λόγω της ρίψης αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο διακόπηκε το σημερινό παιγνίδι Ανόρθωσης-Καρμιώτισσας, ενώ το σκορ ήταν 0-2 υπέρ της Καρμιώτισσας.

Ένταση σημειώθηκε από τους οργανωμένους οπαδούς των κυανολεύκων με το που επιτεύχθηκε το δεύτερο γκολ στο 71' και έπεσε στον αγωνιστικό χώρο κροτίδα προς το μέρος του Κνόμπλοχ, ενώ υπήρξαν και υβριστικά συνθήματα.

Έγινε προσπάθεια για να κατευνάσουν τα πνεύματα, το ματς άρχισε ξανά στο 75′, αλλά μόνο για λίγα δευτερόλεπτα καθώς υπήρξε νέο ξέσπασμα, έπεσαν στο γήπεδο κροτίδες

και καθίσματα, ενώ οπαδοί προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο.

Ο διαιτητής έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια και μετά από περίπου δέκα λεπτά ανακοινώθηκε ότι θα συνεχιστεί το παιχνίδι, αλλά εάν συμβεί το παραμικρό θα διακόψει οριστικά το παιχνίδι.

Τελικά, επέστρεψαν όλοι στο 89′, αλλά δευτερόλεπτα αργότερα άρχισαν πάλι να πέφτουν αντικείμενα με αποτέλεσμα να διακοπεί το παιχνίδι οριστικά.

Κατά τον αγώνα η Καρμιώτισσα με δύο στις δύο προσπάθειες στον στόχο πέτυχε δύο γκολ με δράστη τον Κουλιμπαλί  στο 25′ και στο 71′. Τελικά, η τύχη του παιχνιδιού δεν θα κριθεί στο γήπεδο και ο λόγος πλέον ανήκει στον αθλητικό δικαστική.

Δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Διακοπή, Ανόρθωσης #45 Καρμιώτισσας,diakopi, anorthosis #45 karmiotissas