Αρχηγός για επεισόδια: Δεν είμαστε οι μόνοι αρμόδιοι -Δεν παραιτούμαι (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε δηλώσεις προέβη ο Αρχηγός Αστυνομίας, Στέλιος Παπαθεοδώρου, στον απόηχο των έκτροπων που σημειώθηκαν χθες εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, στο στάδιο «Άλφαμεγα», στον αγώνα Κυπέλλου μεταξύ του Απόλλωνα και της ΑΕΛ, ο οποίος δεν άρχισε ποτέ, καθώς η Αστυνομία δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ασφάλειά του. 

Με βάση τη δύναμη που είχαμε και το επιχειρησιακό πλάνο, αλλά και με βάση τις πληροφορίες ότι θα γίνονταν εκτεταμένα επεισόδια κατά τον χθεσινό αγώνα, η Αστυνομία ανταπεξήλθε επαρκώς στα καθήκοντά της, δήλωσε σήμερα ο Αρχηγός

της Αστυνομίας Στέλιος Παπαθεοδώρου.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σε δηλώσεις του για τα επεισόδια χθες στο γήπεδο «Αλφαμέγα», ο Αρχηγός της Αστυνομίας είπε ότι οι έλεγχοι ήταν αυξημένοι και τα πλείστα των αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο ήταν μεγάλα, σημειώνοντας πως την ευθύνη για την είσοδο των αντικειμένων αυτών στο γήπεδο ενδεχομένως μπορεί να φέρουν είτε παράγοντες είτε πρόσωπα που έχουν να κάνουν με το γήπεδο.

Σε ερώτηση αν προτίθεται να παραιτηθεί και αν έχει ευθύνες, απάντησε ως Αστυνομία κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να μπορέσει αυτός ο τόπος να έχει ασφάλεια. Πρόσθεσε ότι αυτό δεν αφορά μόνο τη βία στα γήπεδα αλλά και άλλα σοβαρά θέματα όπως όπως η απειλή της τρομοκρατίας, η πρόκληση του μεταναστευτικού, το οργανωμένο έγκλημα κ.ά.

Απαντώντας σε ερώτηση αν η απόφαση για μη  έναρξη του αγώνα ήταν πολιτική ή της Αστυνομίας ξεκαθάρισε ότι η απόφαση ήταν του διαιτητή, ο οποίος, όπως είπε, είναι απόλυτος άρχων με την Αστυνομία να εισηγείται απλώς την μη διεξαγώγη του αγώνα. Εμείς εκφέρουμε άποψη ως Αστυνομία, εξήγησε.

Διαβάστε επίσης: Λεμεσός: 300 αστυνομικοί στο Απόλλων – ΑΕΛ – Το παρασκήνιο της αναβολής

Keywords
Τυχαία Θέματα