ΔΗΣΥ: Συνέχεια επαφών της ηγεσίας με τη βάση και φορείς της κοινωνίας

Στη Λεμεσό συνεχίστηκαν σήμερα οι επαφές της ηγεσίας του Δημοκρατικού Συναγερμού με τη βάση της Παράταξης και φορείς της κοινωνίας.  Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων αυτών έγινε ευρεία ανταλλαγή απόψεων και γόνιμη συζήτηση για το σύνολο των θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία και τους συμπολίτες μας σήμερα.

Στο πρόγραμμα των σημερινών συναντήσεων συμπεριλαμβάνονταν επαφές με τη ΣΕΚ Λεμεσού, το ΕΒΕΛ, την Οργάνωση Πρεσβυτέρων Πολιτών, την Οργάνωση των Καθηγητών Αλλαγή, την ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία της Δημοτικής Εκπαίδευσης, την Πρωτοπορία

του ΤΕΠΑΚ-Frederick και τη ΓΟΔΗΣΥ, ενώ ιδιαίτερη συνάντηση είχε η ηγεσία με τον Μητροπολίτη Λεμεσού, κ.κ. Αθανάσιο.  Συναντήσεις επίσης έγιναν με τον Δήμαρχο Λεμεσού, τα Δημοτικά Συμβούλια και Σχολικές Εφορείες των Δήμων της Επαρχίας, καθώς και με Κοινοτάρχες και Προέδρους Τοπικών Επιτροπών.  Επιπρόσθετα η ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με την Οργάνωση Νέων Επιστημόνων, τη ΝΕΔΗΣΥ, την Επαρχιακή Γραμματεία της Παράταξης καθώς και με Περιφερειακούς Οργανωτικούς  και Μέλη Κοινοτικών Συμβουλίων.

Το σύνολο των παρευρισκόμενων εξέφρασε ικανοποίηση για τις εποικοδομητικές συζητήσεις οι οποίες έλαβαν χώρα στη βάση ενός διαλόγου απαραίτητου αλλά και παραγωγικού. Η δε ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού από την πλευρά της, έστειλε και σήμερα το μήνυμα της δυναμικής επανεκκίνησης της Παράταξης σε όλα τα επίπεδα, σε πλήρη συνεργασία με την κοινωνία και μέσα σε πνεύμα σύμπνοιας και ενότητας.

Keywords
Τυχαία Θέματα