Δωρεάν εργαστήριο για την τεχνολογία blockchain για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ένα συνέδριο για την εφαρμογή τεχνολογιών blockchain για μικρομεσαίες επιχειρήσεις πραγματοποιεί το Εργαστήριο Κινητών Συσκευών του Πανεπιστημίου Frederick στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου BCT4SMEs (Blockchain Technology for Small and Medium-sized Enterprises) στις 9 Νοεμβρίου 2022. Στο πλαίσιο του έργου, το Εργαστήριο Κινητών Συσκευών (Mobile Devices Laboratory-MDL) ανέπτυξε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα και μια διαδικτυακή πλατφόρμα για τη χρήση της τεχνολογίας Blockchain από μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στις 9 Νοεμβρίου μεταξύ 15:00-18:00 στο Πανεπιστήμιο

Frederick και στο πλαίσιό του, ο υπεύθυνος του έργου Δρ Αχιλλέας Αχιλλέως, Λέκτορας στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής θα παρουσιάσει τα αποτελέσματά του. Στο συνέδριο θα υπάρχουν και ομιλητές από την τοπική βιομηχανία.

Το πρόγραμμα και η πλατφόρμα BCT4SMEs αναπτύσσονται στο πλαίσιο του ομότιτλου έργου με τη συμμετοχή έξι διεθνών εταίρων και χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Erasmus+ της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με σκοπό να αναδείξουν τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας Βlockchain και να προσφέρουν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλές μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Το MDL συμμετέχει στην κοινοπραξία του έργου BCT4SMEs επιδιώκοντας να στηρίξει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και να τις βοηθήσει στη χρήση καινοτόμων τεχνολογιών και πρακτικών ψηφιακών στρατηγικών ώστε να καταγράψουν μεγαλύτερη ανάπτυξη και να επιτύχουν τους στόχους τους.

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα του εργαστηρίου εδώ και να κάνετε εγγραφή εδώ .

Keywords
Τυχαία Θέματα