Δόξα: Ανταμώνουν ξανά

Το Βραζιλιάνικο -επιτυχημένο- αμυντικό δίδυμο ανταμώνει εκ νέου στη Δόξα. Ο Λεάντρο Ντα Σίλβα ανακοινώθηκε χθες από τη διοίκηση του Συλλόγου και ετοιμάζεται να συναντήσει το φιλαράκι και συμπατριώτη του, Ζοάο Λεονάρντο. Το συγκεκριμένο δίδυμο ηγήθηκε και την περίοδο 2012/13 την αμυντική γραμμή της ομάδας. Ο Λούκας Χατζηλούκας, όπως τότε , έτσι και τώρα στηρίζει πάρα πολλά στους δυο Βραζιλιάνους και αισιοδοξεί ότι θα αντεπεξέλθουν και θα προσθέσουν... ασφάλεια στην άμυνα.

Τότε,

ο Λεάντρο Ντα Σίλβα αγωνίστηκε σε 24 αγώνες και ο Ζοάο Λεονάρτο σε 28. Το αξιοσημείωτο των δυο ποδοσφαιριστών είναι οι λίγες κάρτες που δέχθηκαν. Ο πρώτος μόλις τέσσερις και ο τελευταίος τρεις, αλλά και μια κόκκινη.

Το προαναφερθέν δεν αποτελεί οποιοδήποτε τυχαίο γεγονός. Απλά να αναφέρουμε και να τονίσουμε ότι στην περσινή περίοδο ο Λεάντρο Ντα Σίλβα δεν δέχθηκε ούτε μία κάρτα!!! Αγωνιζόταν στη Νέα Σαλαμίνα και μετρούσε 20 παιγνίδια (18 ως βασικός) , αλλά δεν τιμωρήθηκε ποτέ από τη διαιτησία.

Σε αντίθεση, όμως, με τον Λεονάρντο ο οποίος κιτρινίστικε πέντε φορές, αριθμός σχετικά μικρός αν λάβουμε υπόψη τις 28 φορές που αγωνίστηκε (27 στο αρχικό σχήμα).

Keywords
Τυχαία Θέματα