Δόξα: Με τον ίδιο στόχο αλλά…

Με τον ίδιο στόχο αλλά με αρκετές φιλοδοξίες άρχισε χθες την προετοιμασία της η Δόξα. Η ομάδα της Κατωκοπιάς έχει ως πρωταρχικό στόχο την παραμονή της στην κατηγορία και την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη αποφυγή των περιπετειών. Αρκετά γνωστά πρόσωπα βρίσκονται φέτος στην ομάδα με πρώτο και καλύτερο τον Λούκα Χατζηλούκα.

Ο Κύπριος τεχνικός, που επέστρεψε στον πάγκο της προσφυγικής ομάδας μετά από δύο σχεδόν χρόνια, γνωρίζει αρκετά καλά τα κατατόπια στην ομάδα όμως το πιο σημαντικό γεγονός είναι ότι απολαμβάνει την πλήρη στήριξη της διοίκησης. Πέραν τούτου, έγιναν ούτε λίγο

ούτε πολύ 14 προσθήκες στο ρόστερ με ένα κράμα έμπειρων και νεαρών ποδοσφαιριστών με τον κ. Χατζηλούκα να σηκώνει αμέσως μανίκια ώστε την κατάλληλη στιγμή να παρουσιάσει μία ομάδα με ομοιογένεια.

Ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου, μιλώντας χθες στο «Ράδιο Πρώτο» ανάμεσα σ’ άλλα είπε: «Η καινούργια χρονιά είναι διαφορετική από τις άλλες. Στην ομάδα υπάρχει αισιοδοξία και πίστη ότι φτιάξαμε ένα καλό ρόστερ και θα παρουσιάσουμε ένα καλό σύνολο. Οι στόχοι μας παραμένουν οι ίδιοι, δηλαδή η παραμονή στην κατηγορία και να μείνουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα μακριά από περιπέτειες. Φέραμε παίκτες περιορίζοντας το ρίσκο. Οι περισσότεροι ξέρουν τη Δόξα και το κυπριακό ποδόσφαιρο».

Keywords
Τυχαία Θέματα