ΕΝΠ - Ολυμπιακός 3-0: Νίκη και ελπίδα παραμονής για τους «βυσσινί»!

Σπουδαίο τρίποντο και 3η συνεχόμενη νίκη πέτυχε η ΕΝΠ απέναντι στον Ολυμπιακό, με 3-0 στο "Τάσος Μάρκου" για την 11η αγωνιστική των πλέι άουτ του πρωταθλήματος CYTA.

Οι "βυσσινί" έφτασαν τους 34 βαθμούς και είναι στο -1 από την Δόξα (έχει αγώνα λιγότερο). Από την άλλη, ο Ολυμπιακός έμεινε στους

27 βαθμούς και την προτελευταία θέση της βαθμολογίας. 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν σαφώς καλύτερα στο παιχνίδι καθώς κατάφεραν να απειλήσουν 3 φορές πριν φτάσουν στο γκολ στο 40΄, όταν ο Κατσιάρης με εκπληκτικό δυνατό σουτ εκτός περιοχής, νίκησε τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του.

Μοναδική τελική για τον Ολυμπιακό στο πρώτο μέρος, στο 45', όταν ο Παναγιώτου απέκρουσε σουτ του Ενόχ από καλή θέση πλάγια εντός περιοχής. 

Πέντε λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν αρκετά για την Ένωση να πετύχει άλλο ένα γκολ. Ο Λαμί μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, έκανε το πλασέ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Τσαρλς για το 2-0. 

Σε χρόνους καθυστερήσεων, η Ένωση βρήκε τον τρόπο και πέτυχε τρίτο τέρμα. Ο Ντιαβαρά κέρδισε πέναλτι στο 89ο λεπτό και ο ίδιος με εύστοχη εκτέλεση διαμόρφωσε το τελικό 3-0. 

ΕΝΠ (Μ.Σατσιάς): Παναγιώτου, Ντα Σίλβα, Έχμαν, Γεβρέμοβιτς, Φερνάντες (58' Ντιαβαρά), Κωνσταντίνου, Κατσιάρης (82' Πολυκάρπου), Βουτσένοβιτς (67' Ρουσιάς), Κοτσώνης (58' Λουσέρο), Ντρέκσα, Λαμί (67' Μέιρα).

-Στον πάγκο: Κόστιτς, Κορσία, Χριστοφή, Λουσέρο, Ρουσιάς, Ντιαβαρά, Μέιρα, Κολωνίας, Μαυρουδής, Σολωμού, Πολυκάρπου, Βούκσεβιτς.

Ολυμπιακός (Ν.Τούτιτς): Τσαρλς, Λιασίδης, Μουχτάρης, Χριστοδούλου (53' Κορομά), Ιωάννου (42' Πεχλιβάνης), Γιακουμάκης, Νάνι, Ζευκής (53' Χέντρικς), Γκόρουπετς (84' Δημητρίου), Ενόχ, Χαραλάμπους (84' Καϊάφας).

-Στον πάγκο: Πισίας, Χριστοφόρου, Πεχλιβάνης, Δημητρίου, Χέντρικς, Καϊάφας, Ιωαννίδης, Κοκορίδης, Δημητρίου, Κορομά.

Κίτρινες: Κατσιάρης / Γκόρουπετς, Χριστοδούλου, Καϊάφας, Ενόχ

Διαιτητής: Χριστοδούλου Ιωάννης

Α' Βοηθός Διαιτητής: Λαζάρου Ιωάννης

Β' Βοηθός Διαιτητής: Κωμοδρόμος Ηράκλης

4ος Διαιτητής: Κουμή Δημήτρης

VAR: Αντωνίου Μενέλαος

AVAR: Σωτηρίου Μιχάλης

Παρατηρητής: Νικολάου Γιώργος

Keywords
Τυχαία Θέματα