Επίσκεψη ΑΚΕΛ στη Στέγη Ηλικιωμένων Αγίας Μαρίνας Στροβόλου

Αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ με επικεφαλής τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος Γιώργο Λουκαϊδη, επισκέφτηκε τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024, τη Στέγη Φροντίδας Ηλικιωμένων "Αγία Μαρίνα" Στροβόλου και ενημερώθηκε τόσο για τη λειτουργία της, όσο και για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει έτσι ώστε να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στα άτομα τρίτης ηλικίας τα οποία φιλοξενεί.

Μέσα από τη συζήτηση διαπιστώθηκε η επιτακτική ανάγκη για περαιτέρω οικονομική στήριξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, για ενίσχυση των προγραμμάτων που λειτουργεί

και εμπίπτουν μέσα σε αυτά οι στέγες ηλικιωμένων, θέση που προτάσσει επιτακτικά εδώ και χρόνια το ΑΚΕΛ. Παράλληλα, τονίστηκε η αναγκαιότητα
για φωτοβολταϊκό σύστημα που θα μειώσει τους υπέρογκους λογαριασμούς που αναγκάζεται να πληρώνει η Στέγη, με το ΑΚΕΛ να επισημαίνει ότι θα προβεί σε διαβήματα έτσι ώστε ο Υπουργός Ενέργειας να δώσει λύσεις μέσω των νέων σχεδίων για την ενεργειακή φτώχεια που ταλανίζει τα ευαγή ιδρύματα.

Η αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ αποτελείτο από τον Κώστα Κούκο, υποψήφιο Αντιδήμαρχο Στροβόλου, την Τούλα Αντωνίου, μέλος της Σχολικής Εφορίας του Στροβόλου, τον Γενικό Γραμματέα της ΠΑ.Σ.Ε.Υ. ΠΕΟ, Αντρέα Κουννήκαι το μέλος της Επαρχιακής Επιτροπής του ΑΚΕΛ Λευκωσίας - Κερύνειας, Χρίστο Μακρή.

Keywords
Τυχαία Θέματα