Επίσκεψη στο Δ’ Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού (Bίντεο)

Στα πλαίσια της κοινωνικής του προσφοράς ο Απόλλωνας επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης (13/10) το 4ο Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού, με σκοπό την συνέχιση της αντιρατσιστικής εκστρατείας για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Αναλυτικά:

Στα πλαίσια της κοινωνικής της προσφοράς αντιπροσωπεία της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο Δημόσια (Λτδ)αποτελούμενη από τον τεχνικό της ομάδας μας κ.Εμάνουελ, τον έφορο κ. Σωκράτη Σωκράτους τους

ποδοσφαιριστές Άμπραχαμ Γκίε, Μέζγκα, Τουράμ και Φανή, επισκέφθηκαν το πρωί της Τρίτης (13/10) το 4ο Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού, με σκοπό την συνέχιση της αντιρατσιστικής εκστρατείας για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Οι ποδοσφαιριστές αφού έτυχαν θερμής υποδοχής από τους μικρούς φίλους της ομάδας, φωτογραφήθηκαν και μοίρασαν αυτόγραφα.

Η Εταιρία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ διαχρονικά στέκεται αρωγός σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις, δείχνοντας έμπρακτα ότι το ποδόσφαιρο μπορεί να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρολό στην επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν σήμερα την κοινωνία μας.

Εκ μέρους της ομάδας μας ο κ.Σωκράτης Σωκράτους παρέδωσε στην διευθύντρια του σχολείου αναμνηστικό δώρο το οποίο θα δοθεί στον καλύτερο μαθητή της σχολικής περιόδου 2015-2016.
- See more at: http://www.kerkida.net/articles/a-katigoria/eidiseis/apollonas/128259-episkepsi-sto-d-dimotiko-sholeio-lemesoy-binteo#sthash.fvQYZuPl.dpuf

Keywords
Τυχαία Θέματα