Επιστολή Αστυνομίας σε Λοϊζίδη για κατάχρηση εξουσίας

Ανακοίνωση εξέδωσε η συντεχνία ΙΣΟΤΗΤΑ σχετικά με την συνέντευξη Τύπου που θα παραθέσει ο πρόεδρος του Κλάδου Αστυνομίας της συντεχνίας Νίκος Λοϊζίδης σχετικά με τις την απειλή και κατάχρηση εξουσίας σε βάρος του.

Όπως αναφέρεται, η κατάχρηση εξουσίας προκύπτει από επιστολή της ηγεσίας της Αστυνομίας Κύπρου που ήταν εις γνώση του υπουργού Δικαιοσύνης  και είχε ως αποδέκτη τον κ. Λοϊζίδη. Περιλάμβανε αναφορές για τέσσερις δημοσιογράφους, ισάριθμων τηλεοπτικών σταθμών.

Διαβάστε ακόμη: Απειλητικό

τηλεφώνημα στον Λοϊζίδη-«Δεν είμαι jukebox, δεν θα τους περάσει»

Δείτε την ανακοίνωση:

Την Τρίτη 23/4/24 η ώρα 11:00 στη δημοσιογραφική εστία στη Λευκωσία, θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος του Κλάδου Αστυνομίας της συντεχνίας «ΙΣΟΤΗΤΑ», στην παρουσία του προέδρου της «ΙΣΟΤΗΤΑΣ» αλλά και νομικών συμβούλων της Συντεχνίας, εν σχέσει με την απειλή και κατάχρηση εξουσίας σε βάρος του.

Αυτή η κατάχρηση εξουσίας προκύπτει από επιστολή της ηγεσίας της Αστυνομίας Κύπρου που ήταν εις γνώση του υπουργού Δικαιοσύνης  και είχε ως αποδέκτη τον κ. Λοϊζίδη. Περιλάμβανε αναφορές για τέσσερις δημοσιογράφους, ισάριθμων τηλεοπτικών σταθμών.

Η παρουσία όλων των ΜΜΕ είναι σημαντική για να ενημερωθεί η κοινωνία για αυτήν την πρωτοφανή φίμωση που απειλεί θεμελιώδη δικαιώματα όπως αυτό της ελευθερίας της έκφρασης, της δημοκρατίας αλλά και του συνδικαλίζεσθαι στην Κυπριακή Δημοκρατία του 21ου αιώνα.

Θα παραδοθούν στη συνέντευξη Τύπου, μόνο σε δημοσιογράφους, δια χειρός όλα τα σχετικά έγγραφα σε έντυπη μορφή αλλά και σε ηλεκτρονική (κάρτα μνήμης-usb). Σ αυτά καταγράφεται το περιεχόμενο της επιστολογραφίας και η σχετική ενημέρωση που έγινε εδώ και μέρες από πλευράς «ΙΣΟΤΗΤΑΣ» σε αρμόδια πρόσωπα και φορείς για όλα τα πιο πάνω.

Keywords
Τυχαία Θέματα