Επίθεση Παμπορίδη σε Χατζηγιάννη για ΓεΣΥ-«Να σας χαίρονται όσοι σας ψηφίζουν»

Την έντονη αντίδραση του πρώην Υπουργού Υγείας, Γιώργου Παμπορίδη, προκάλεσε ανάρτηση του βουλευτή Κυριάκου Χατζηγιάννη στα ΜΚΔ για το ΓεΣΥ.

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Χατζηγιάννης ανέφερε ότι «το ΓεΣΥ βρίσκεται στα πρόθυρα οικονομικής κατάρρευσης. Οικονομικά αδιέξοδα με ασθενείς να περιμένουν στις ουρές για μήνες για ειδικούς ιατρούς. Συγχαρητήρια στους δημιουργούς της αποτυχίας. Η

πολιτική ανεπάρκεια αρκετών χρόνων στο μεγαλείο της», σημείωσε.

Ο κ. Παμπορίδης απάντησε «μπράβο κ. Χατζηγιάννη! Γιατί δεν προτείνετε την κατάργηση του; Να πάμε στις «χρυσές εποχές» με τη συμμετοχή των ασθενών στη δαπάνη υγείας στο 55%. Όπου ο κάθε φτωχός χρέωνε σπίτι και δυο γενιές για να πληρώσει μια εγχείρηση. Όπου εξυπηρετούνταν μόνο όσοι έγλυφαν τους εθνοπατέρες»

«Αντί να στρωθείτε στη δουλειά και να εστίασετε στο πως να βελτιώσετε το σύστημα, λαϊκίζετε σαν αχάπαρος θεατής στις κερκίδες μπερδεύοντας τον ΟΑΥ με τον ΟΚΥπΥ και μιλώντας για οικονομική κατάρρευση του ΓεΣΥ λίγες εβδομάδες μετά την δημοσιοποίηση της αναλογιστικής μελέτης που διέψευσε τις κασσάνδρες», υπέδειξε. «Εδώ καταντήσαμε!… Βουλευτές του Συναγερμού να υποσκάπτουν το όραμα κ την παρακαταθήκη του Κληρίδη για την υγεία. Να σας χαίρονται όσοι σας ψηφίζουν!», κατέληξε.

Μπράβο κ. Χατζηγιάννη!
Γιατί δεν προτείνετε την κατάργηση του; Να πάμε στις «χρυσές εποχές» με τη συμμετοχή των ασθενών στη δαπάνη υγείας στο 55%. Όπου ο κάθε φτωχός χρέωνε σπίτι και δυο γενιές για να πληρώσει μια εγχείρηση. Όπου εξυπηρετούνταν μόνο όσοι εγλυφαν τους εθνοπατέρες.…

— George Pamboridis (@GPamboridis) February 12, 2024
Keywords
Τυχαία Θέματα