Ερντογάν: Η Τουρκία στέκεται στο πλευρό του λιβυκού λαού

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με ανάρτησή του στο Twitter ανακοίνωσε αποστολή βοήθειας στη Λιβύη για την αντιμετώπιση της φυσικής καταστροφής Ντάνιελ που πλήττει τη χώρα και έχει στοιχίσει τη ζωή σε 2000 πολίτες.

"Εύχομαι ο Αλλάχ να ανακουφίσει τους αδελφούς και τις αδελφές μας που έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας της καταστροφής από τις πλημμύρες στη Λιβύη και ταχεία ανάρρωση

στους τραυματίες. Η Τουρκία στέκεται στο πλευρό του λιβυκού λαού. Υπό το συντονισμό της AFAD, οργανώθηκαν 3 πτήσεις για να προσγειωθούν στη Βεγγάζη σήμερα το πρωί. Εκτός από την AFAD, το προσωπικό μας από τη Γενική Διεύθυνση Ασφαλείας και τη Γενική Διοίκηση Χωροφυλακής θα συμμετάσχει επίσης στις επιτόπιες επιχειρήσεις. Στο πρώτο στάδιο, 168 άτομα προσωπικό, 2 οχήματα έρευνας και διάσωσης, 2 βάρκες διάσωσης, 170 σκηνές, 600 κουβέρτες, 400 δέματα τροφίμων και υγιεινής, 20 γεννήτριες, 1000 αδιάβροχα, 500 μπότες και 500 φακοί θα είναι διαθέσιμα στα αεροσκάφη μας για την υποστήριξη των επιχειρήσεων έρευνας και διάσωσης και άλλων επιχειρήσεων".

Keywords
Τυχαία Θέματα