«Έσπασε μπουκάλι στο πρόσωπο αστυνομικού!»

Ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, παραχώρησε δηλώσεις τη Δευτέρα 12/9 στην εκπομπή “ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ” της Digital.

Αναλυτικά όσα είπε για τα επεισόδια έξω από την ''Αρένα'':

“Γύρω στις 19:15 υπήρξε συμπλοκή έξω από την Ανατολική ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων. Έριχναν πέτρες ο ένας στον άλλον και η αστυνομία χρησιμοποίησε χημικά για να σταματήσουν τα επεισόδια. Μετά το τέλος του αγώνα, οπαδοί της μίας ομάδας έριχναν πέτρες στην αστυνομία. Τραυματίστηκε ένα μέλος της αστυνομίας στο πρόσωπο από σπάσιμο μπουκάλας. Θα ζητηθεί υλικό από το κλειστό κύκλωμα. Μέχρι τώτα

δεν υπήρξε αποτέλεσμα όμως γίνονται εντατικές έρευνες” 

Για το γεγονός ότι τα χημικά έπεσαν κοντά σε οικίες:

“Τη δεδομένη στιγμή είχε κριθεί αναγκαίο να χρησιμοποιηθούν χημικά. Με τον χειρισμό της αστυνομίας σταμάτησαν άμεσα τα επεισόδια”.

“Γίνονται συσκέψεις πριν τον αγώνα. Θα λαμβάνονται τα μέτρα για να μη γίνονται επεισόδια''.

Για το Τσίρειο δήλωσε: 

“Η Αρχή Αδειοδότησης εκδίδει τα πιστοποιητικά με βάση την νομοθεσία. Η νομοθεσία αναφέρεται σε αθλητικές εκδηλώσεις και μόνο. Η αστυνομία αποφάσισε να ξεκινήσει έρευνα για να δούμε αν υπάρχουν αδικήματα. Αν έγιναν προειδοποιήσεις στους διοργανωτές της συναυλίας. Αν υπάρχει κενό να γίνει εισήγηση και να καλυφθεί το κενό. Στον αγώνα Απόλλωνας - Ομόνοια τηρήθηκαν όλα τα μέτρα. Είχαν μεταβεί 1530 μόνο άτομα στο άνω διάζωμα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα