Ευρυδίκη: Θέλω να πιστεύω πως κανένας Ε/κ δεν θα τολμήσει να μας πουλήσει ξανά

Το δικό της μήνυμα ανήμερα της τουρκικής εισβολή στην Κύπρο έστειλε η Ευρυδίκη με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Θέλω να πιστεύω κατά βάθος πως κανένας Έλληνας/Ελληνοκύπριος δε θα τολμήσει να μας πουλήσει ξανά.» αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτηση της η Κύπρια τραγουδίστρια.

Αυτούσια η ανάρτηση

Σχεδόν μισός αιώνας…

Κι ακόμα περιμένουμε. Περιμένουμε τη μέρα που θα περπατήσουμε ξανά ελεύθεροι στην πατρίδα μας. Χωρίς οδοφράγματα, χωρίς κατοχικά στρατεύματα, χωρίς τουρκικές σημαίες

στα ελληνικά μας χώματα. Περιμένουμε δικαίωση. Για τα εγκλήματα πολέμου, για τους αγνοούμενους, για τους ήρωες μας, γι αυτούς που θυσιάστηκαν σε έναν αγώνα άνισο, σε έναν αγώνα πουλημένο. Ποιος Έλληνας δε σκύβει το κεφάλι μπροστά σε τέτοια ντροπή;; Ποιος Έλληνας δε θα ήθελε να γυρίσει το χρόνο πίσω και να προλάβει το κακό, να ανατρέψει την προδοσία που μας οδήγησε εδώ…

Δείτε επίσης: Κόμπος στο στομάχι η μαρτυρία της Λέλλας Χριστοδούλου: Κόλαση,βιασμοί,αίσχη

Θα ήθελα να πω πολλά, γιατί με όσα διαβάζω και ακούω τις τελευταίες ημέρες, για υποχωρήσεις στην επίλυση διαφορών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, πιο πολύ ανησυχώ και φοβάμαι παρά καθησυχάζομαι. Δε θα πω όμως τίποτα… Θέλω να πιστεύω κατά βάθος πως κανένας Έλληνας/Ελληνοκύπριος δε θα τολμήσει να μας πουλήσει ξανά.

Ας φυσήξει αυτός ο αέρας επιτέλους!!!

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by Evridiki (@evridikiofficial)

Keywords
Τυχαία Θέματα