Φόνος Αλέξη: «Σφίγγα» η Αστυνομία για το όπλο – «Θα δημιουργηθούν ερωτήματα»

Ερωτηθείς αν οι έρευνες είναι στο σκοτάδι ο Εκπρόσωπος της Δύναμης είπε πως «δυστυχώς δεν υπάρχει εξέλιξη όσο αφορά τις έρευνες. Συνεχίζονται οι έρευνες από την ανακριτική ομάδα. Δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο, ούτε κάποια εξέλιξη», είπε ο Χρίστος Ανδρέου.

Σχετικά με τη διασύνδεση των δυο δολοφονιών (σ.σ Καλογερόπουλου και Μαυρομιχάλη) είπε πως δεν υπάρχει οποιαδήποτε διασύνδεση. Αναφορικά με τη δολοφονία Μαυρομιχάλη ο κ.Ανδρέου είπε πως είναι μια υπόθεση η οποία ξεκίνησε από το μηδέν. «Δεν υπήρχε κάτι στα χέρια μας από την αρχή. διερευνάται αν οι δυο αυτές υποθέσεις σχετίζονται στο τέλος

της μέρας».

Διαβάστε επίσης: Νεκρός ο Αλέξης Μαυρομιχάλης – Υπέκυψε στα τραύματά του

Σε ότι αφορά τον βαλλιστικό έλεγχο και αν αυτός τέλειωσε, ο Εκπρόσωπος είπε πως ο έλεγχος ολοκληρωθεί. Ερωτηθείς αν η Αστυνομία γνωρίζει τον τύπο του όπλου, ο κ.Ανδρέου είπε «βεβαίως». Ο Εκπρόσωπος ωστόσο στη συνέχεια είπε πως «δεν είναι φρόνιμο να αναφερθεί στον τύπο του όπλου. Οι εξετάσεις συνεχίζονται παρά το γεγονός ότι πέρασαν μέρες δεν σημαίνει ότι δεν θα επηρεαστεί η έρευνα», ανέφερε.

Κληθείς να επιβεβαιώσει το ότι ίσως να μην πρόκειται για κλοπιμαίο G3 ο Εκπρόσωπος απάντησε, «δεν θα ήθελα να μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες. Είτε το απορρίπτουμε είτε όχι θα δημιουργηθούν περισσότερα ερωτήματα σχετικά με το συγκεκριμένο όπλο».

Διαβάστε επίσης: Αλεξούι: Φόνο εκ προμελέτης διερευνά η Αστυνομία - Η επίσημη ανακοίνωση

Για το αν δίνει στοιχεία τελικά το αποτέλεσμα του βαλλιστικού ελέγχου ο Χρίστος Ανδρέου έκανε λόγο για ένα στοιχείο που δίνει κάποια επιπρόσθετα στοιχεία που δεν είναι αρκετά όμως για να προχωρήσουν σε σύλληψη ή να έχουν κάτι στα χέρια τους.

Διαβάστε ακόμη

Φόνος Αλεξούι: Στη σκηνή της εκτέλεσης ο Αρχηγός - Ενημερώνεται από ανακριτές
Keywords
Τυχαία Θέματα