Η επιθυμία του συζυγοκτόνου μέσα από τις Κεντρικές: «Ήταν πολύ αναστατωμένος»

Φίλος του 74χρονου David Hunter, ο οποίος κατηγορείται για τον φόνο της συζύγου του, Janice, που διαπράχθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο στην περιοχή της Τρεμιθούσας, τον επισκέφθηκε στις Κεντρικές Φυλακές και πραγματοποίησε την επιθυμία του.

Σύμφωνα με το ITV, ο Barry Kent ταξίδεψε στην Κύπρο για να υποστηρίξει τον φίλο και πρώην συνάδελφό του.

 

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Barry είναι ο πρώτος επισκέπτης του David, ο οποίος κρατείται στις Κεντρικές Φυλακές εδώ και τέσσερις μήνες.  

Ο Barry σε δηλώσεις του στο ITV ανέφερε: «Είμαστε σαν αδέλφια, εάν πέσει ένας από εμάς, οι υπόλοιποι σπεύδουμε να τον βοηθήσουμε. Χαίρομαι που είναι κάτι που μπορώ να κάνω».

Μάλιστα, τη Δευτέρα (18/4) ο Barry πήγε στον τάφο της Janice και απέθεσε λουλούδια, μετά από παρότρυνση του 74χρονου.

«Δεν το έκανα μόνο για μένα αλλά και για τον David. Θα ήθελα να πιστεύω ότι η Janice, όπου και εάν βρίσκεται, γνωρίζει ότι κάνουμε ότι μπορούμε για τον David. Από την πρώτη ημέρα η μόνη του έγνοια ήταν ότι δεν μπορούσε να πάει στον τάφο της γυναίκας του και να αποθέσει λουλούδια. Ήταν πολύ αναστατωμένος. Το έχουμε κάνει εμείς γι αυτόν και ίσως ήταν το καλύτερο που μπορούσαμε να κάνουμε κάτω από αυτές τις περιστάσεις. Ελπίζουμε ότι σύντομα θα μπορέσει να έρθει εδώ και να το κάνει ο ίδιος», ανέφερε ο φίλος του στο ίδιο μέσο

Για τον φερόμενο συζυγοκτόνο μίλησαν στο ITV γείτονες του ζευγαριού στην Τρεμιθούσα. Η Petra Kesting, ανέφερε «περίπου μια εβδομάδα μετά την επιστροφή τους από το νοσοκομείο, μιλούσαμε λίγο και τις περισσότερες φορές συζητούσαμε για την εγχείρηση και το πόσο πονούσε. Δεν θυμάμαι κάποια στιγμή που να ήταν καλά».

Ο γείτονας του ζευγαριού, Helmut Kesting, εκτίμησε ότι ο 74χρονος θα πρέπει να ήταν πολύ απεγνωσμένος κατά τη διάρκεια του συμβάντος. «Δεν συμφωνώ με τη δολοφονία του οποιουδήποτε. Αλλά είμαι σίγουρος ότι το έκανε αυτό γιατί νοιαζόταν για τη γυναίκα του, δεν είχε ιδιοτελές κίνητρο»

Υπενθυμίζεται ότι αναβολή για τις 16 Ιουνίου 2022 πήρε η υπόθεση της δίκης του 74χρονου στην Πάφο που κατηγορείται για τον φόνο της συζύγου του που διαπράχθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο στην περιοχή της Τρεμιθούσας.

Διαβάστε επίσης: 

Τα γράμματα του συζυγοκτόνου στη γυναίκα του-«Όταν κοιτάζω ψηλά και σε βλέπω…»

Πήρε αναβολή για τον Ιούνιο η δίκη του Βρετανού συζυγοκτόνου

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κεντρικές, Ήταν,kentrikes, itan