Η Έβερτον... γονάτισε την Τότεναμ στο 90'!

Έτοιμη να πανηγυρίσει μια σημαντική εκτός έδρας νίκη ήταν η Τότεναμ, όμως με γκολ στο 90’ η Εβερτον πήρε τεράστιο βαθμό στη μάχη που δίνει για την παραμονή.

Ο Αντόνιο Κόντε έφυγε, όμως τα αποτελέσματα έμειναν τα ίδια για τους Spurs και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο. Οι Λονδρέζοι είχαν στα χέρια τους μια νίκη που θα τους έδινε boost για το Champions League, όμως έφυγαν

με έναν βαθμό από την έδρα της Εβερτον, η οποία παρότι από το 58’ έπαιζε με δέκα, βρήκε τον τρόπο να πάρει το αποτέλεσμα με το οποίο πήγε στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Νωρίς στην επανάληψη η Τότεναμ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα μετά το χτύπημα του Ντουκουρέ στο πρόσωπο του Κέιν και την απευθείας κόκκινη και στο 68’ ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Τότεναμ μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που έκανε ο Μάικλ Κιν στον Ρομέρο. Ολα έδειχναν ότι οι φιλοξενούμενοι θα διαχειριστούν άψογα την υπέρ τους διαμορφωμένη κατάσταση, όμως στο 88’ ο Λούκας Μόουρα είδε και αυτός κόκκινη για σκληρό μαρκάρισμα και στο 90’ ο Κιν εξιλεώθηκε διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Keywords
Τυχαία Θέματα